pushdagger-gdzie w Warszawie??? HELP!!!
Napisano Ponad rok temu
Niby podjąłem decyzję, ale uwagi o nadmiernie długim ostrzu pusha Kompromed odebrały mi chęć do kupna. I teraz znowu nic nie wiem
Napisano Ponad rok temu
Pieta achillesowa skladakow jest blokada. Nie ejst pewna nawet w wielu "markowych" nozach. Jedyna jaka budzi zaufanie to w "motylkach".
K_P
bez przesady.
Nawet w takim CRKT M21 (liner lock) nie wiem co musialbys zrobic zeby Ci blokada nie wytrzymala w kierunku skladania. A o drozszych i lepszych juz nie mowie.
Zreszta Mars pisal kiedys ze testowal blokade w ktoryms ze skladakow Extremy (back lock) i wytrzymala jego ciezar.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
KKamil mam kilka markowych nozy skladanych, jka co jakis czas nie podokrecasz to sie z lekka zaczynaja telepac - K_P
to fakt, ale to nie znaczy ze blokada ma puscic w najmniej oczekiwanym momencie.
A juz na pewno nie pusci przy wbijaniu w cos. Bo wieszanie to oczywiscie troche przesadzony przypadek.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
M. M. W.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeszcze jedno pytanie: jak wyobrażacie sobie obronę nożem typu Bear Claw bądź La Griffe przed osobnikiem w zimowej kurtce? Czy tego typu nożami można zadać w ogóle jakieś pchnięcie?
Nadal nie wiem, co wybrać. Folderów już nie chcę, natomiast push daggery są dość radykalne w działaniu. Natomiast wszelkie "pazurki" wydają mi sie dobre do straszenia małych dzieci, a nie do samoobrony. Jakie są opinie ekspertów w tej kwestii [czyli skuteczności "pazurów"]?
M. M. W.
Napisano Ponad rok temu
Jakie są opinie ekspertów w tej kwestii [czyli skuteczności "pazurów"]?
... oj spoooro juz na ten temat bylo... sprobuj pokopac w archiwum.
Pozdrowionka,
Akme
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze gdybys zobaczyl jak wygldaja slady po nozu w porownaniu sladow po pazurze nie zastanawialbys sie
Napisano Ponad rok temu
pozdawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Korzyści z noszenia multitoola
- Ponad rok temu
-
A mnie sie podoba...
- Ponad rok temu
-
nowe szaty cesarza...
- Ponad rok temu
-
Ostrzalka kieszonkowa?
- Ponad rok temu
-
Spyderco w Sharq (Warszawa, Galeria Mokotów)
- Ponad rok temu
-
Rozkręcanie
- Ponad rok temu
-
Sebenza po raz n-ty...
- Ponad rok temu
-
POMOCY - Kto naostrzy i wypoleruje!
- Ponad rok temu
-
co to jest????