Ceny u Pitera na guns.com.pl
Napisano Ponad rok temu
Hmmm ??? Nie lubię kupować kota w worku.
Tu apel do Pitera: MOŻE JEDNAK MÓGŁBYŚ MIEĆ CENY W PLN JAK INNE SKLEPY ONLINE W POLSCE - jako że "Polacy nie gęsi i swe złotówki mają" :-)
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
chyba go nie ma do 15.05.2004 czy coś w tym rodzaju...
A swoją drogą którą ostrzałkę byś wybrał Gatco Micro-X czy Lansky Pocket Mini Crock Stick (X) ???
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie mam niestety porownania do Gatco wiec polecic Ci nic nie moge.
Ale wydaje sie byc tez atrakcyjnym sprzetem tym bardziej ze ma dwa komplety pretow do ostrzenia.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Gdybym prowadził klasyczny sklep on-line to oczywiście. Ale ja raczej sprowadzam noże, które zazwyczaj ciężko jest dostać w tych "innych sklepach on-line" i tu często trzeba pokombinować skąd wziąć nóż, a wtedy z ceną bywa różnie. Oczywiście generalnie masz rację i muszę inaczej zorganizować tą sprawę aby nie było zamieszania. Jak na razie jest: email -> cena -> decyzja. Przynajmniej na razie tak musi zostać choćby ze względów technicznych. Ostatnio przeniosłem się na inny serwer i będą nowe możliwości. Ale póki co czekam aż nAsK zrobi mi zmianę delegacji domeny bo wożą się z tym już tydzień :bad-words:Tu apel do Pitera: MOŻE JEDNAK MÓGŁBYŚ MIEĆ CENY W PLN JAK INNE SKLEPY ONLINE W POLSCE
No, jestem nawet juz dzisiaj i będę nadrabiał zaległościchyba go nie ma do 15.05.2004 czy coś w tym rodzaju...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nadto chcialbym zauwazyc, ze kurs dolara lubi sie zmienic... Wtedy Piter musialby aktualizowac ceny na stronie co tydzien, troche roboty by bylo z tym...
hmm z tym akurat da sie chyba cos zrobic. przykladem jest malutka aplikacja ktora stworzyl AdamD
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nowy serwer, nowe narzędzia ;-) , da się zrobić 8) , ale anyway PiterM ma racje, że jest na tyle dużo zmiennych czynników (dolar, dostępność noża, czas przesyłki, itp.), które sprawy nie ułatwiają...Nadto chcialbym zauwazyc, ze kurs dolara lubi sie zmienic... Wtedy Piter musialby aktualizowac ceny na stronie co tydzien, troche roboty by bylo z tym...
Nie wiem czy takie opinie przejdą, ale skoro Świat Noży został zlustrowany , to wyraże swoją na temat sklepu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jeżeli będę kupował jakieś folderki czy inne, w cenie do powiedzmy 1000pln, to oferta jest standardowa w wielu sklepach (piszę o POLSKICH!) i tu należy kierować się ceną. Ale powyżej tej kasy (chodzi mi bardziej o zasade niż dokładnie cenę 1000pln!), to w/w sklep ujawnia swą potęgę w postaci PiteraM, który jest w stanie się rozglądnąć w kwestii pożądanego pokrycia ostrza, rękojeści, grawerowania, konkretnego numeru, czy wychaczenia ostrza które nie jest już sprzedawane, itp. Chodzi zwłaszcza o firmy których jest dystrybutorem.
Co nie zmienia faktu że PiterM może mieć dane tańsze ostrze w lepszej cenie niż inne sklepy, warto pytać, to nic nie kosztuje 8O .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Większość zbawek na jego stronie (oprócz może łyżki z tytanu, ale za to zębatej ) kosztuje x00 $+.
Czy to jest ważne, czy zapłacisz 356, czy może 387$ za coś, o czym śnisz po nocach i NIGDZIE tego nie można kupić???. A poza tym, jak ktoś słusznie zauważył - Power of Piter polega na tym, że możesz kupić cósia, któregio NIKT Ci nie załatwi. A ceny???
Mail. A potargować się można . I warto
Słowo!
-wój-
Napisano Ponad rok temu
sorry Piter - nie znałem twojego podejścia do sprawy...
myślałem, że działasz jak typowy sklep online...
teraz rozumiem i zmieniam swoje podejście do rzeczy...
a gdy będę na kupnie czegoś zrobię jak -wój- radzi: mail do Ciebie i się dogadamy...
jak narazie dzięki za odpowiedź w mailu...
pozdrawiam
rzadko znany z wypowiedzi lecz często obecny
Kenetsuka
poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I ja podpisuje sie pod tym. Temat niestety znow wraca poraz wtory.....odpimpajcie się od Pitera
Wczesniej nie zabierałem głosu w tego typu dyskusjach ale to juz zaczyna troche denerwowac.
mic napisał
A moze lepiej niech pozostanie tak jak jest tym bardziej ze z Piterem mozna sie przeciez dogadac indywidualnie co do ceny w PLN (kto kupuje ten wie) :wink:Morze udałoby Mu się podawać ceny sprzętu dostępnego od ręki w PLN
Pozdrawiam
Hawk
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
cos mi sie popieprzylo!
- Ponad rok temu
-
Doberman K1 Extrema Ratio - opinia
- Ponad rok temu
-
Sklepy w Zagrzebiu
- Ponad rok temu
-
Noże a Katowice
- Ponad rok temu
-
sklepy w Poznaniu?
- Ponad rok temu
-
Gerber przejął CMG...
- Ponad rok temu
-
DO CZEGO KERAMBIT ??
- Ponad rok temu
-
NÓŻ na PREZENT !!??
- Ponad rok temu
-
Ostrzałka kieszonkowa !?
- Ponad rok temu
-
Jakie DOBRE sklepy internetowe polecacie ???
- Ponad rok temu