BJJ vs. 30 karateków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie kładli wszystkich po kolei.
Karatecy,to ludzie honoru(w większości),więc pewnie nawet przez myśl im nie przeszło,żeby walczyć 30 na 2...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kto obstawilby wygrana Ricksona w meczu Karate?
Walczyli wedle swoich zasad z przeciwnikami ktorzy nie posiadali zadnej wiedzy o walce na ziemi.
Co to za problem wygrac z kims kto nic nie umie ?
Czy to bedzie bokser, judoka, bjj to nie ma znaczenia. Kazdy z nich wygra swoja walke przeciwko poczatkujacemu przeciwnikowi.
Z tego zdazenia jedyne co mozna wyciagnac to fakt iz Bjj bylo ,jak i walka na ziemi, calkowicie nie znane I ignorowane przez wszystkie style walki.
Napisano Ponad rok temu
To jakies duze osiagnieie?
Walczyli wedle swoich zasad z przeciwnikami ktorzy nie posiadali zadnej wiedzy o walce na ziemi.
Co to za problem wygrac z kims kto nic nie umie ?
Czy to bedzie bokser, judoka, bjj to nie ma znaczenia. Kazdy z nich wygra swoja walke przeciwko poczatkujacemu przeciwnikowi.
Z tego zdazenia jedyne co mozna wyciagnac to fakt iz Bjj bylo ,jak i walka na ziemi, calkowicie nie znane I ignorowane przez wszystkie style walki.
No i ci karatecy zostali za swoja ignorancje ukarani 8)
Napisano Ponad rok temu
No i ci karatecy zostali za swoja ignorancje ukarani 8)
Eee glupoty piszesz. Ukarani za ignorancje? Sa ignorantami bo cwiczyli styl, ktory nie zaklada walki w parterze? Bez przesady.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie kumasz tego ich było 2 a karateków 30. zastanawiam się czy pokolei ich rozwalali czy wszystkich naraz.
Jak juz to po koleji. Jak sobie wyobrażasz wszystkich naraz? To nie film kung fu
Napisano Ponad rok temu
To jakies duze osiagnieie?
Mnie to nie dziwi. Promowali BJJ. A co postronne osoby mogą sobie pomyslec? "O rety! Przecież oni łamią deski i tak wysoko skaczą! A tu takie szczypiory co nawet dobrze uderzyc nie potrafią..."
To oni walczyli wg zasad sport bjj? Skad wiesz?
Napisano Ponad rok temu
Rzecz w tym, ze nie tylko walka w parterze byla (i czesto jest) ignorowana. Rowniez walka w zwarciu, obalenia i obrona przed nimi.
Do parteru trzeba jeszcze przeciwnika, bagatela, sprowadzic...gdyby bjj-towcy tego nie umieli, to sam parter niewiele by im dal.
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie kumasz tego ich było 2 a karateków 30. zastanawiam się czy pokolei ich rozwalali czy wszystkich naraz.
Stary zobacz jakas walke w parterze i sam sobie odpowiedz.
Napisano Ponad rok temu
Są tam konfrontacje rodziny z mistrzami kung fu, zapasów, hapkido, wyzej wspomnianego karate i innych
Napisano Ponad rok temu
Stary zobacz jakas walke w parterze i sam sobie odpowiedz.
Stary ja walcze w parterze . Chodziło mi o to tylko że skoro ricson jest taki zajebisty to może potrafił ich jakoś w stujce szybko rezjebać np. jednemu jakoś szybko wyłąpać rękę złamac ją i do następnego biec. Wiem że to troche głupie i wzięte z filmów kung fu. Ale przecież BJJ to nie jest sam parter.
Napisano Ponad rok temu
Stary ja walcze w parterze . Chodziło mi o to tylko że skoro ricson jest taki zajebisty to może potrafił ich jakoś w stujce szybko rezjebać np. jednemu jakoś szybko wyłąpać rękę złamac ją i do następnego biec. Wiem że to troche głupie i wzięte z filmów kung fu. Ale przecież BJJ to nie jest sam parter.
To nie BJJ będzie tylko Matrix!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:splat:Stary ja walcze w parterze . Chodziło mi o to tylko że skoro ricson jest taki zajebisty to może potrafił ich jakoś w stujce szybko rezjebać np. jednemu jakoś szybko wyłąpać rękę złamac ją i do następnego biec. Wiem że to troche głupie i wzięte z filmów kung fu. Ale przecież BJJ to nie jest sam parter.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ w Toruniu
- Ponad rok temu
-
Czarny pas za 100$
- Ponad rok temu
-
bjj na woli duchackiej
- Ponad rok temu