festiwal sztuk walki wyniki
Napisano Ponad rok temu
Jako widz bylem zbulwersowany tym co reprezentowała większość ekip,pokaz ma byc pokazem a nie 15 minutową rozgrzewką , tylko ekipy Taekwondo i Ninjitsu podeszli do tego w sposob powazny, obie ekipy pokazaly na czym polega ich sztuka walki. Ale i tak Najwieksze wrazenie zostalo mi i wiekszości pobliczności po grupie Taekwondo "Taeyang" z Wa-wy,poprostu wyczesali taki pokaz ze mnie zatkalo z wrażenia.
A teraz maly apel do reszy ekip ktore byly na tym Festiwalu.
-Mozecie dac sobie spokoj z pokazami jezeli będziecie robic je w ten sposób jak wczoraj.
Mam nadzieje że ni kogo nie uraże tym tekstem tak jak jest to moje spostrzeżenie.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2-Taekwondo
A reszty nie pamietam jedyne co wiem to ze na 6 pierwszych miejsc 5 zdobyly kluby z Wroclawia.
1. Pokazy oceniać będzie jury wybrane przez Organizatora
2. Jury będzie oceniało:
» stopień trudności
» efektowne wykonanie
» jakość wykonania
Napisano Ponad rok temu
CZEKAM NA ODZEW OOO PIEKNA :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Judo wygralo sprawiedliwie bo poziom miely techniczny wysoki...lacznie z tymi malymi dzieciaczkami co byly u nich w ekipie
Napisano Ponad rok temu
Tak na marginesie widziałem kilka pokazów judo i ten nie był najlepszy, ale jeden robiła kadra, drugi gość który się chyba Niedomagała nazywa, z biało-czerwonym pasem który pokazywał formy. Bycza rzecz .
I już się nie czepiam o blondi z Wrocka .
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam wszystkich uczestników a szczególnie Grupo Iuna która na mnie zrobila zajebiste wrażenie mimo ze tak sie różnimy
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ale byly i takie ekipy ktore naprawde mi sie podobaly bo zrobili fajne pokazy bez uzywania prawie nagich dziewczyn, bo poprostu pokazali cos ze swojej sztuki walki i na co ich stac pod wzgledem wykonania.
A co do reszty to mozecie se gadac co chcecie wy byliscie tam jako zawodnicy ja bylem jako widz i następnym razem sie zastanowie 2 razy czy wydac kasę na wyjazd na festiwal na ktorym nic nie zobacze czy na cos innego.
I prosze nie pisac ze mam cie w glebokim powazaniu itd. i tp. Bo poto jest forum zeby sie wypowiadac a nie wysylac teksty typy (ty taki i taki) , bo rozmowa schodzi wtedy na temat zupelnie inny.
Jezeli komus podobalo sie cos innego albo nie, to niech to napisze
Napisano Ponad rok temu
a co do pokazow to strasznie spalem na pokazach Kendo i Tai Chi - zero akcji no ale moze to taka specyfika
bardzo mi sie podobalo Capo,Judo, TKD (uśmiech do pieknej blondyneczki z Wrocka) i Kalaki...no o Pankrationie nie pisze bo nie widzialem
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A napisalem dokladnie tak
-Dajcie se spokoj jezeli bedzecie nadal robic w ten sposób pokazy.
A nie
- Dajcie se spokoj bo jestescie do bani
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy trenujecie nietypowe żeczy? Jakie?
- Ponad rok temu
-
mam pytanie
- Ponad rok temu
-
Bieg Siłacza!
- Ponad rok temu
-
Kto jedzie na festiwal ale nie jako widz??
- Ponad rok temu
-
Mięśnie brzucha
- Ponad rok temu
-
Co słychać na Różanej ?
- Ponad rok temu
-
TDK w Radomiu.
- Ponad rok temu
-
Obóz taekwondo i hapkido w Zamościu