Mięśnie brzucha
Napisano Ponad rok temu
nan pytanie inp. 30 tabletek styknie? ja mam tak malutko tłuszczyku ale troche maksuje mi miesnie brzucha raz dzinnie jedna do tego trening areobowy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepsza to byłaby dobra dietka i dużo aerobów. Ja polecam bieganie i skakanka. Jak do tego dołoży się ABS. Nie ma siły. 100% gwarancji tylko trzeba być systematycznym. Ja w ten sposób odchudziłem koleżankę. zrzuciła paręnaście kilo to co tu mówić o tym pół kilo tłuszczu na brzuchu :-)
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś ma tylko troszkę tłuszczyku najlepiej zrobiś (i najtaniej) tak jak napisałem wyżej.
Napisano Ponad rok temu
Jak tam? powróciłeś już do formy o której mówiłeś w "naszych podobiznach" Mi już tam coś widać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No Druid... fajny kaloryferek posiadasz.
Jak tam? powróciłeś już do formy o której mówiłeś w "naszych podobiznach" Mi już tam coś widać
no cholera nie do konca bo mi jakos tak wyszlo, ze 2 tyg. przerwy w ćwiczeniach miałem :-(
coś tam widać ale to nie to co chcę mieć i co już miałem :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta to co ja mam powiedziec jak ciebie na gg nie ma chyba od miecha...Anyway teraz wiecej pisze na innym forum a tu rzadko zagladam,jak cos to pisz do mnie na gg,jestem na niewidocznym czesto.Vaio ty żyjesz to jest cud juz myslałem ze cei kosmici porwali jak tam moje zdjecia sorki za oftopic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co słychać na Różanej ?
- Ponad rok temu
-
TDK w Radomiu.
- Ponad rok temu