Gliwice i okolice, oraz co polecacie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos ma, lub sa gdzies dostepne filmiki z turniejow takich jak Pride, K1, UFC lub innych, na ktorych widac walki ludzi poslugujacych sie stylem mt, kravka badz shidokanu?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowki!
PS: Filmow nie posiadam, ale na DC++ powinienes cos znalezc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na to pytanie nie znam odpowiedzi i mam nadzieję że nigdy nie będę musiała sie przekonywać o skuteczności shidokanu na ulicy .Amioko, chodzi mi glownie o skutecznosc tego stylu, porownujac do tkb, na ulicy, w starciu z prawdziwym przeciwnikiem. Zalezy mi na tym, zeby te treningi pozwolily mi moc obronic mi najblizszych.Moze jest ktos, kto trenowal te dwa style i powie, ktore w jego opini byl lepszy?
Zobacz na stronie warszawskiego shidokanu:Czy ktos ma, lub sa gdzies dostepne filmiki z turniejow takich jak Pride, K1, UFC lub innych, na ktorych widac walki ludzi poslugujacych sie stylem mt, kravka badz shidokanu?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zajecia z Kravki odbywaja sie bodajze w poniedzialki i wtorki od godziny 20:00 na trzeciej sali osrodka sportowego Politechniki Slaskiej przy ul. Konarskiego 20 (gora 15 minut od dworca PKP/PKS). Moglo sie cos zmienic, wiec dobrze by bylo, gdyby ktos to potwierdzil
Potwierdzam, przynajmniej tak jeszcze było w tym tygodniu .
Napisano Ponad rok temu
Mam zamiar zapisać się na muay thai, ale mam kilka pytań. Jak jest z treningiem siłowym, sparingami. Czy kładziony jest nacisk na wytrzymałość (utwardzanie, np. żebra przez uderzenia, czy raczej ćwiczenia z partnerem są semi contact lub w ochraniaczasch), i czy techniki ręczna są uczone tradycyjne z muay czy raczej zaczerpnięte z boku. Dzięki za informacje.
Przeczytalem sobie wlasnie topic kolegi Yoshimitsu i sam sie zastanawiam - jak to wyglada w tej Gliwickiej sekcji?
Napisano Ponad rok temu
W razie watpliwosci - Tomek Błach 0 601 661 004.
Pozdrowki!
Napisano Ponad rok temu
i co ci to da? to sa ludzie, ktorzy cwicza pare/nascie lat, zawodowcy ktorzy sie bija.Ostatnie pytanie, przyzekam
Czy ktos ma, lub sa gdzies dostepne filmiki z turniejow takich jak Pride, K1, UFC lub innych, na ktorych widac walki ludzi poslugujacych sie stylem mt, kravka badz shidokanu?
to wg tego boks bylby najlepszy: dwa ciosy w glowe i po sprawie na ulicy.
wszystko zalezy od tego, w czym jestes dobry. ja np rekami krzywdy nikomu nie zrobie [narazie :twisted: ], a nogami to juz predzej. choc na szczescie jeszcze nie musialem sprawdzac co potrafie na ulicy..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...naprawde bardzo dobra (rybnicka) sekcja, a z tego co wiem to Grzegorz prowadził(czy jeszcze prowadzi to niewiem) także sekcję w Gliwicach, no i pomagał też chłopakom z Łamatora!!!Co do sekcji BJJ p. Jarząbka...
Co do boksu to w Pszowie był klub (Górnik Pszów), ale już się chyba rozpadł, z braku kasy oczywiście.
Napisano Ponad rok temu
a, no hyba, ze tak.Chyba mnie nie do konca zrozumiales - ja nie chce przez to porownac sobie style, tylko poogladac sobie walki, glownie mt, czysta ciekawosc.
Napisano Ponad rok temu
No wiec, zna ktos jakies adresy, gdzie mozna takie filmy obejzec?
Musze znalezc troche czasu i przejechac sie do tych Gliwic, obadac co i jak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I co byłeś w tych Gliwicach? Jak tam jest? Trener wymagający?Sorry, ale nie moge sie powstrzymac - chyba.
No wiec, zna ktos jakies adresy, gdzie mozna takie filmy obejzec?
Musze znalezc troche czasu i przejechac sie do tych Gliwic, obadac co i jak.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
oboz MT lub KB???????????
- Ponad rok temu
-
Golota vs Bryd 2 pod znakiem zapytania
- Ponad rok temu
-