vipnewsy
Napisano Ponad rok temu
r.gebal -wywiad
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś na innym forum było o aikido. Wiadomo teksty typu aikido do dupy-normalka. W końcu po iluś tam wypowiedziach jeden koleś trenujący judo stwierdził, że kiedyś przed czy po treningu wywiązała się rozmowa z między nauczycielem judo a aikidoką. Aikidoka ten stwierdził, że potrafi zrobić kokyu nage zanim judoka go dotknie (coś jak dziadek). Efekt był taki, że aikidoka raczkował na glebie (do tego ta spódniczka-hakama) i tyle było umiejętności.
Tym aikidoką był podobno właśnie ten wojownik z którym jest ten wywiad. Jednym słowem kompromitacja, ja mu tam nie wierzę.
Napisano Ponad rok temu
Czy jest w tym kraju ktoś kto mógłby naprawdę w rzeczowy i fajny sposób przekazać co to jest Aikido, bez zbędnej fanfaronady.
Pozdro.
P.S. dzięki AIKI za tak pouczający tekst
Napisano Ponad rok temu
nie moj text, nie ze mna wywiad.. jedyne, co to zamiescilem to na forum..
ani mnie to ziębi , ani grzeje
Napisano Ponad rok temu
a czy w tym tekście oprócz podziękowań jest cokolwiek do Ciebie pretensji, nie zrozumiałeś moich intencji, dzięki temu tematowi można poczytać o różnych takich typkach a ty odrazu do mnie odpie****ol się
Ale cóż twoje zdanie twój problem
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
przecztaj , wyciagnij wnioski i mnie w to nie mieszaj. To juz chyba każdy bałwan zrozumie.
Napisano Ponad rok temu
Przeglądając [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] natknąłem się na site admina Aiki'ego. :-)
Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
:? Twoja wypowiedź (?) jest dość dziwna. Człowiek grzecznie ci dziękuje, uśmiecha się, a ty się na niego rzucasz. O co właściwie ci chodzi? O to, żeby nikt przypadkiem się do ciebie nie zbliżył?odpier.. sie ode mnie..
nie moj text, nie ze mna wywiad.. jedyne, co to zamiescilem to na forum..
ani mnie to ziębi , ani grzeje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co to za szkola aikibudo Katori Shinto w krakowie?
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenowac??
- Ponad rok temu
-
staż w legnicy - relacja???
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stażu z Tamura shihan w Papendal..
- Ponad rok temu
-
Labaroche, Wiosenna Szkoła Birankai Inter. - relacja
- Ponad rok temu
-
Pokazy w Geancie ;)
- Ponad rok temu
-
Wysocki w Barze
- Ponad rok temu
-
Dlaczego trenowac Aikido??
- Ponad rok temu
-
Co myslicie o tym?
- Ponad rok temu
-
A jednak wiedziałem, że gdzieś istnieje...
- Ponad rok temu