i czy on żeczywiście jest przystojny
![:P](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/p.gif)
pani z telexpresu się w każdym razie podoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zartujesz? To juz inne - nastepne pokolenie zawodnikow. Poza tym, z tego co wiem to Royce'a byl dosyc przecietny w walce w kimonach.
A tu mowimy o absolutnej czolowce swiatowej! Nie legendach.
Nie wiem, czy to dociera do Ciebie - Roleta to czlowiek, ktory zdobyl CZTERY RAZY MISTRZOSTWO SWIATA!
K_P
Napisano Ponad rok temu
rozumiem że royce'a mógł nie być najlepszy ale rickson przecież z jakichś powodów jest uznawany za najlepszego fightera świata i z tego co czytałem to w bjj też był niepokonany i mistrzostwo świata zdobywał więcej niż 4 razy(jeśli się myle poprawcie mnie) ale nie wiem czy jeszcze startuje w zawodach bjj
Napisano Ponad rok temu
W ktorym roku zdobyl to mistrzostwo swiata?
Z tego co wiem to ten czlowiek ani razu nie stal na podium w czasie Mistrzostw Swiata Bjj (Cbjj).
Rickson Gracie, to bardzo zasluzony czlowiek dla Bjj. Jednak bledem jest stawianie go w szeregu z Roleta.
Jedno to czlowiek ktory ma swoje lata i zajmuje sie nauczaniem .. a drugie to nowe pokolenie Bjj na swiatowym poziomie. Od obu mozna sie czegos nauczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym royce, nigdy nie byl bardzo dobry w sportowym bjj
hihi a tak btw royca odklepal ismail ktory ponoc na standardy ludzi ktorych wychowal carlson jest sredni
Napisano Ponad rok temu
8O Nie no takich glupot nie czytalem od dawna......ok więc ustaliliśmy że royc jest do dupy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo IMHO strona od carlosa sr a szeegolnosci carlsona wychowala duzo o wiele lepszych figherow z rollsem, de la riva, sperrym, bustamante, bittetim, jacare, gurgelem na czele a mozna by bylo wymieniac i wymieniac
Napisano Ponad rok temu
to był żart oczywićie że royc nie jest do dupy ale czytając niektóre komentarze można wywnioskować że niektórzy pewnie tak myślą8O Nie no takich glupot nie czytalem od dawna......
ok więc ustaliliśmy że royc jest do dupy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Duzo tych wynikow z racji duzej liczby kategorii :wink:http://www.cbjj.com.br/english/results.htm
strasznie dużo tych wyników i kategorie są po portugalsku troche poszukałem i ricksona nigdzie nie znalazłem![]()
co niezmienia faktu że i tak jest the best
Nic nie robi, to nie on.może mi ktoś powiedzieć co robi tito ortiz na mistrzostwach bjj
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu