Problem z nadgarstkiem
Napisano Ponad rok temu
moje pytanie jest takie czy mimo tego moglbym trenowac i osoagac jakies efekty w tej sztuce walki jaka jest Taekwondo??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niejestem pierwszy co sie łapie sztuk walki z jakimis niedogodnosciami ciałowymi
Wiec KHIIIIIIAAAAAAAP i do boju !; )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A w zeszłym roku na turnieju "Euro-Cup" w Niemczech miałem okazję obserwować zawodniczkę brytyjską z 1 danem, też bez jednej ręki, walczącą w jak najbardziej normalnych zawodach taekwondo. Nie tylko walczącą - wygrywającą i to w pieknym stylu, zamiatała nóżkami tak, że szok.
Tak więc ciuchy w plecak i do boju. Przyznaj się jeszcze, gdzie mieszkasz, może Ci jakąś sekcję polecimy.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pdobny problem. Miałem 2 lata temu poważną kontuzje prawego nadgarstka. Teoretycznie, lekaż zabronił mi podnosić przedmioty cięższe niz 3 kg i wykonywać jednocześnie ruchy rotacyjne.
Taekwon-do trenuje ponad pół roku. Jestem naprawde zauroczony. Na treningach nie ma absolutnie ZADNYCH problemow. Sa oczywiscie cwiczenia ktorych nie moge (albo nie powinienem) wykonywac, ale wtedy po prostu sygnalizuje to trenerowi i dostaje jakies inne cwiczonko, np wzmacniajace nogi.
Jesli jestes z Krakowa to zapraszam do Krakowskiego Centrum Taekwon-do
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wal na trening. Powodzenia
pozdrawiam, DZIK
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kluby w opolu
- Ponad rok temu
-
TKD w Katowicach (i okolicy)