Pride First-Round Heavyweight GP - PrideCast
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no dobra. to nastepna bedzie druga runda, czy kolejna elliminacja sposrod innych zawodnikow??
Tak jak w ostatniej imprezie seri Grand Prix. Zwyciezcy z tej gali przechodza do kolejnej (Finals) i tam walcza 2 walki 1 wieczoru aby wylonic najlepszego. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Mirko is dead....
8O 8O 8O 8O 8O 8O
Quwwwwwwwwwwaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Tyle mam do powiedzenia!
Napisano Ponad rok temu
chociaż Kevin Randleman to pierwszej ligi nie należy, to to jest walka, wszystko się może zdarzyć.
Napisano Ponad rok temu
Wyrobil sie chlopak 8)
Napisano Ponad rok temu
pojscie na wymiane z duzo wiekszym gosciem (niezlym technicznie) z wiekszym zasiegiem ramion, to jednak nie byl najlepszy pomysl.
co prawda chute boxe slynie ze stojki, to jednak gdy Silva walczyl z wiekszym Crocopem, to staral sie sciagnac go do parteru.
szkoda no... chyba jednak Ninja powinien zostac w wadze lekkociezkiej, bo w ciezkiej kariery mu nie wroze (choc cienki ze mnie wrozbita ).
Napisano Ponad rok temu
Mirko is dead.... Ale mnie ten Randleman wk.... Eminem francowaty...
[/url]
Moze pocieszy cie fakt ze w K1 Mirko by rozwalil go w 1 rundzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no jak pokonał Crocopa to na pewno
nie mam watpliwosci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chwila...Mirko dostal wlasnie w stojce od Randelmana wiec to samo moglo sie zdarzyc wlasnie w k1 dlatego bylem zaskoczony...a tak wogole to ktos wie jak dlugo CroCop tak leżal ...teraz mysle ze na99% Randelman dostanie Fedora
http://www.budo.net....p=270173#270173
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na glebie to Cro Cop jest juz nieprzytomny
Przytomny, przyjzyj sie
Napisano Ponad rok temu
Widać, jak oddycha.Przytomny, przyjzyj siena glebie to Cro Cop jest juz nieprzytomny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie chyba po trzecim strzale poszedl w kime a co do fotek to nie widze zadnej gdzie Cro-Cop uderzyl :roll: Saku czy on naprawde nie zadal ciosu? ezeli nie to wstaw jakas fotke...tak dla "hołdu" dla Mireczka :wink:ty no moze nie spi ...ale jak go Randelman oklada to parwie ze nie ma gardy a nawet rozlozyl rece na boki...tak mi sie bynajmniej wydaje...moze ktos kto widzial juz caly turniej moze cos wiecej powiedziec
Napisano Ponad rok temu
Saku czy on naprawde nie zadal ciosu? ezeli nie to wstaw jakas fotke...tak dla "hołdu" dla Mireczka :wink:ty no moze nie spi ...ale jak go Randelman oklada to parwie ze nie ma gardy a nawet rozlozyl rece na boki...tak mi sie bynajmniej wydaje...moze ktos kto widzial juz caly turniej moze cos wiecej powiedziec
Prosze, zobacz sam
Wrzuciłem całą walke do topica z filmikami z GP
http://www.budo.net....p=270357#270357
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Colosseum II - zapowiedz video
- Ponad rok temu
-
Jose "Pele' Landi Jones wraca do mma
- Ponad rok temu