Roleta w Warszawie!
Napisano Ponad rok temu
pozdr., M.
Napisano Ponad rok temu
Zapraszamy wszystkich na seminaria. Jezeli ktos ma pytania prosze dzwonic do Mirka Okninskiego 0606535883.
Pozdrawiam,
Pawel M
Napisano Ponad rok temu
Brat Pit
PZ MMA & Vale Tudo Polska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
info u Mirka
pzdr
Brat Pit
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mialem za to przyjemnosc obejrzec sparingi Rolety z innymi chlopakami. Poezja! Bjj na innym, nieznanym mi dotychczas mi poziomie. Niezwykla technika, lekkosc, sprawnosc - widac od pierwszego ruchu, ze sie ma do czynienia z czterokrotnym mistrzem swiata, ktory w kimonach rozpracowal cala czolowke swiatowa z Minotauro na czele!
Krotko mowiac poziom kosmiczny! A co najwazniejsze - Roleta pokazywal bardzo, konkretne i przydatne rzeczy, z wielka dbaloscia o szczegoly, ale bez zbednego polgodzinnego gadania na ich temat, jak to niestety czesto bywa z innymi mistrzami.
Poza tym Roleta jest czlowiekiem otwartym, przyjaznym i komunikatywnym. Np nikomu nie odmawial walki. Toczyl nie raz kilka po kolei z wciaz swiezymi oponentami. Nie musze chyba dodawac, ze nigdy nie byl nawet zagrozony...
No i cena seminarium. Mnie jako instruktorowi wychodzilo jakies niecale 15 zl za trening... To chyba naprawde nie duzo...
Roleta jest jeszcze tydzien... Wiec jesli ktos ma czas, niech szybko pomyka na treningi! Polecam!
K_P
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
K.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
właśnie byliście w teleekspresie
O prosze. Spoko. Długa wzmianka? Co pokazywali?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozd
WiRAHA
Napisano Ponad rok temu
siostra mnie zawołała pod koniec ale powiedzieli że jest to mało widowiskowy ale najskuteczniejszy system :twisted:właśnie byliście w teleekspresie
Napisano Ponad rok temu
siostra mnie zawołała pod koniec ale powiedzieli że jest to mało widowiskowy ale najskuteczniejszy system :twisted:właśnie byliście w teleekspresie
widzisz Karol, a Ty tak na siostre narzekasz
wiraha, thx za linka :-)
Napisano Ponad rok temu
pozd
WiRAHA
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Forsa z bjj w Polsce
- Ponad rok temu
-