Pazurek Solingena
Napisano Ponad rok temu
Udało mi się usunąć plastik przy ostrzu i końcu rękojeści, niestety z środkową częścią męcze się już koło godziny i nie bardzo już wiem jak ją ponadpalać żeby dała się podważyć i wyłamać... :?
Napisano Ponad rok temu
Wskazówka dla tych którzy będą ściągali plastik z rękojeści w przyszłości:
rozgrzejcie ostrze starego noża i poprostu odetnijcie plastik z jednej strony ,a druga odpadnie sama, cała operacja usuwania plastikowej okładziny nie powinna trwać dłużej jak 5 minut :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co powiecie na taki projekt?
ee nie no calkiem ladnie calkiem calkiem
jak to zrobiles? moze nie jak ale z czego ? poklon
Napisano Ponad rok temu
no extra, też bym takie chciał ;-) ale powiedz mi jak to zrobiłeś to w 4 godziny 8O , czy to tylko projekt w Photoshopie?Co powiecie na taki projekt?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no extra, też bym takie chciał ;-) ale powiedz mi jak to zrobiłeś to w 4 godziny 8O , czy to tylko projekt w Photoshopie?
a kto by nie chciał :wink: Nie sądze ,aby udało mi się uzyskać taki efekt końcowy, tak jak napisałem na początku i jak słusznie zauważyłeś to jedynie projekt wykonany w Photoshopie.
Wstrzymajcie się więc z biciem pokłonów :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
projekt wykonany w Photoshopie.
z tym że przy takim kształcie rękojeści to nie wejdzie do pochwy... Musisz dokonać modyfikacji, albo custom pochewka ;-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
z tym że przy takim kształcie rękojeści to nie wejdzie do pochwy... Musisz dokonać modyfikacji, albo custom pochewka ;-)
Zważywszy ,że wywaliłem oryginalną pochewkę po wyjęciu noża z paczki, nie powinno to stanowić problemu :wink:
Powód prosty: była plastikowa, miała luzy, wyciąganie z niej noża było niewygodne, a do tego jedyną rzeczą do której dało się ją przymocować ,był wąski pasek od garnituru :?
Tak więc dorobienie pochewki miałem w planie od samego początku :wink:
Napisano Ponad rok temu
ja ogrzałem ją suszarką do włosów i podgiąłem - w sumie luzów już nie ma, ale co do pozostałych to racja .miała luzy
Właśnie go opiłowuje, jest coraz lepiej :twisted: , ale pilniczki już prawie stępiłem :roll: .
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
George Tichbourne - BOWIE 9"
- Ponad rok temu
-
SPYDERCO AXE BLADE
- Ponad rok temu