Punisher (film)
Napisano Ponad rok temu
No ciekawe, ciekawe poprzednia wersja była przeciętna ciekawe co traz wymyślili..
Napisano Ponad rok temu
a 1szy film byl ok.bez rewelki,ale klimacik byl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdyby nie ta czacha na klacie to bym pomysłał ,że film na podstawie gry Max Payne robią Teraz jakaś taka moda weszła ,żeby wrzucać na ekrany komiksowe przygody super bohaterów , pomysłów chyba nie ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam aktor wyglada ok,ale niestety namieszano w histroii. Frank to byly amrine,a nie zaden agent fbi-to raz.zona i dzieci zginely w parku,a nie na wyspie tescia itd.ja tam jestem zboczencem (bo uwielbiam komixy:) ),to mnie to troche razi.
Jajebie, nie mow... 8O
Napisano Ponad rok temu
to sarkazm? ciezko wyczuc...sam aktor wyglada ok,ale niestety namieszano w histroii. Frank to byly amrine,a nie zaden agent fbi-to raz.zona i dzieci zginely w parku,a nie na wyspie tescia itd.ja tam jestem zboczencem (bo uwielbiam komixy:) ),to mnie to troche razi.
Jajebie, nie mow... 8O
Napisano Ponad rok temu
Mowilem powaznie, kurde, takie szczegoly nie wplywajace na fabule bezposrednio ale jednak fundamentalne mogliby zostawic jak byly...
Napisano Ponad rok temu
przede wszystkim Frank nie byl w delta force,tylko w piechocie morskiej. pierw odbyl conajmniej 2 tury w wietnamie,gdzie w jego oddzialach byla rekordowo niska ilosc zabitych zolnierzy usa (jak kogos interesi [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oni obecnie wydaja komixy z frankiem u nas.ceny w stosunku do objestosci sa zabojcze niestety...), co czesciowo uksztaltowalo to,kim Frank bedzie pozniej ( aczkolwiek w.g Borna frank jeszcze na poczatku wietnamu wykazywal szczegolne umiejetnosci w zabijaniu tych "zlych").
nigdy tez nie trafil do FBI. jego rodzina zginela w parku,nie na wyspie ( o tym jest Punisher:year one, zreszta wydany u nas kiedys przez tm-semic.) i to uwaam za mocny przekret w stosunku do originalu....
moglbym tak dlugo:D
nie qmam jednego.skoro Spidermana i X-men dalo sie zrobic bez wiekszych ingerencji w pierwowzor komixu, daredevila juz nieco mniej ( chociazby elektra- w komiksie ni8e byla grzeczna cipcia z dobrej rodziny,tylko schizofreniczna morderczynia,ktora po seksie z Mattem lubila sobie ciuknac kilku meneli w zaulku,uprzednio ich prowokujac),to czemu i Punishera sie nie dalo?
Napisano Ponad rok temu
nigdy tez nie trafil do FBI. jego rodzina zginela w parku,nie na wyspie ( o tym jest Punisher:year one, zreszta wydany u nas kiedys przez tm-semic.)
Ale kilka smaczków z tego komiksu zachowali (np. szampan :twisted: )
ale rzeczywiście niewierność orginałowi jest straszna, wogóle nie kumam np po co te 3 dziwne postacie wprowadzil wystarczyłby orginalny dziennikarz - pijaczyna (McWat??).
No i najważniejsze momentami ten film stawał się komiczny (walka z blondasem), był zbyt mało mroczny, nie było "zastraszenia" przeciwnika (w orginale tak tłumaczył czache) ogólnie troche "cukierkowato" im to wyszło.
Acz pewien klimat ma z pewnością lepszy niż pierwsza wersja.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak wyszło szydło z worka Punishera mam (i znam) z czasów jego świenoś ci w Polsce czyli czarno-białe opasłe tomiska i na tamtych historiach bazuję, (odnośnie filnu to na "Year one " dokładnie).
Co było wcześniej nie wiem a co później.. cóż cena stała się nieadekwatna do objętości i zrezygnowałem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tedi turnament
- Ponad rok temu
-
napisy kickboxer 2
- Ponad rok temu
-
Krwawy "Tomcio paluch"