Punisher (film)
Napisano Ponad rok temu
hmmm...gdzie mozna dostac komiks?
wybieracie sie na hellboya?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak masz kase rzuc ja tez na Punishera z mandry (adres podany wyzej)-zarowno zwyklego jaki i Borna.kurde takiego smaka narobiliscie mi na Punishera, ze wlasnie kupielm sobie z allegro pierwszw 24 numery wyd Tm-semic. Bedzie czytansko przez weekend
Napisano Ponad rok temu
bylem dzisiaj. film jak film moze byc. troche 'sztucny' np. jak go ten rusek napier... przeciez normalny czlowiek by tego nie przezyl...
Akurat to mi nie przeszkadzało przecież to na podstawie komiksu zabójcy obaj byli naprawdę całkiem spoko. Na początku za dużo sentymentalnych opcji i rzeczywiście niepotrzebnie zmieniali jego historię ludziom nieczytającym pewnie nie zrobiłoby różnicy a ci, co znają się denerwowali. Ostania akcja była już całkiem w stylu punishera no może poza tym cholernym łukiem skąd oni to wzięli :? Ogólnie wrażenie nienajgorsze bawiłem się nieźle a to przecież o to chodzi
Napisano Ponad rok temu
....heh jak bylem mlody to kupowalem dosc sporo komiksow ...teraz jakos szkoda kasy :roll:
A ten nowy film imho nudny...i nie wiem co w takim filmie robi travolta.
Napisano Ponad rok temu
fakt,komiksy qrewsko drogie obecnie sa ( z wyjatkiem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to oferta jednak dla mlodziezy...choc x-men i spidera kupuje),ale jest troche fajnych rzeczy,na ktore warto rzucic floteHhehe wlasnie was czytam a przedemna lezy stary odkopany summer special z '95 "ostatnie dni" ....na koncu robia Frankowi operacje plastyczna facjaty .....no i ten fajny samochodzik zrobiony z Apache'a 8)
....heh jak bylem mlody to kupowalem dosc sporo komiksow ...teraz jakos szkoda kasy :roll:
A ten nowy film imho nudny...i nie wiem co w takim filmie robi travolta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.budo.net....p=307823#307823
juz przeczytalem to w sumie na nic mi one
Napisano Ponad rok temu
wybieracie sie na hellboya?
widzialem, dla mnie lepszy od punishera (tego drugiego oczywiscie), niestety komiksu nie znam
jestem ciekaw czy kiedys zrobia filmowa wersje LOBO )
to by byl film
Napisano Ponad rok temu
to by byl film
Ano racja to był by film mocny penie z całą masą zeschizowanego chumoru , górą flaków i całą masą wystrzelonej amunicji "KURDE BELE"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszukuje jednej muzyki instrumentalnej z filmu - motyw przewodni (gra m.in kiedy Punisher spisuje na kartce lacinska sentencje "kiedy chcesz miec pokoj przygotuj sie do wojny" w drugiej czesci filmu).
Wystarczy mi tytul, lub jesli kmtos ma to prosze o kontakt.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lobo tez wymiata niech zacytuje:
to by byl film
Ano racja to był by film mocny penie z całą masą zeschizowanego chumoru , górą flaków i całą masą wystrzelonej amunicji "KURDE BELE"
Policjant: Kurna to jakis cudak z kosmosu!
Lobo: Eee stary, to jakbys na ubikacje mowil sracz
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w popzednim pun'ie byla jakas logika w scenariuszu i zachowaniach bohaterow(oczywiscie w ramacz komiksowej konwncji) w tym nowym to logiki nie uswiadczysz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tedi turnament
- Ponad rok temu
-
napisy kickboxer 2
- Ponad rok temu
-
Krwawy "Tomcio paluch"
- Ponad rok temu