hmmm...gdzie mozna dostac komiks?

wybieracie sie na hellboya?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak masz kase rzuc ja tez na Punishera z mandry (adres podany wyzej)-zarowno zwyklego jaki i Borna.kurde takiego smaka narobiliscie mi na Punishera, ze wlasnie kupielm sobie z allegro pierwszw 24 numery wyd Tm-semic. Bedzie czytansko przez weekend
Napisano Ponad rok temu
bylem dzisiaj. film jak film moze byc. troche 'sztucny' np. jak go ten rusek napier... przeciez normalny czlowiek by tego nie przezyl...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fakt,komiksy qrewsko drogie obecnie sa ( z wyjatkiem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to oferta jednak dla mlodziezy...choc x-men i spidera kupuje),ale jest troche fajnych rzeczy,na ktore warto rzucic floteHhehe wlasnie was czytam a przedemna lezy stary odkopany summer special z '95 "ostatnie dni" ....na koncu robia Frankowi operacje plastyczna facjaty .....no i ten fajny samochodzik zrobiony z Apache'a 8)
....heh jak bylem mlody to kupowalem dosc sporo komiksow ...teraz jakos szkoda kasy :roll:
A ten nowy film imho nudny...i nie wiem co w takim filmie robi travolta.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wybieracie sie na hellboya?
Napisano Ponad rok temu
jestem ciekaw czy kiedys zrobia filmowa wersje LOBO
)
to by byl film
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lobo tez wymiata niech zacytuje:
jestem ciekaw czy kiedys zrobia filmowa wersje LOBO)
to by byl film
Ano racja to był by film mocny penie z całą masą zeschizowanego chumoru , górą flaków i całą masą wystrzelonej amunicji "KURDE BELE"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu