szukam kogos żeby sie podpiąć pod zamówienie
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie tu mam problem - chce nozyk ze stanow sciagnac a bank nie chce mi przyznac karty kredytowej (dochody itp spoko ale umowa zlecenie a nie umowa o prace) mam tylko platnicza a tą nie załatwie transakcji w stanach.
i mam problem - chce CRKT M21 - w polsce ich nie widzialem w sklepach - zreszta pomine ceny jakie by byly
no i moze ktos ma pomysl jak inaczej sciagnac nożyk ze stanów ?? - polecnie zaplaty jest ale polska nie ma umowy ze stanami
moze ktos bedzie cos zamawial ze stanow (ja chce ze sklepu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] albo jakikolwiek iny byle cenowo podobnie za ten model) to bym sie podpial (koszty ptrzesylki mialby taniej) a moze ktos cos takiego sciaga na zamowienie biorac sensowana marże ??
sory za takie pytania - dla wielu z was to oczywiscte - dla mnie nowosc - nigdy nic z zagranicy nie sciagalem - tymbardziej ze angielski znam na poziomie przedszkolaka
jak ktos ma inne rady czy sogestie jak moge miec swojego CRKT M21 to bede wdzieczny za kazda wskazowke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zwykła Visa nie wystarczy ? - mBank ją daje :wink: no i co najważniejsze działa...witam
no wlasnie tu mam problem - chce nozyk ze stanow sciagnac a bank nie chce mi przyznac karty kredytowej (dochody itp spoko ale umowa zlecenie a nie umowa o prace) mam tylko platnicza a tą nie załatwie transakcji w stanach.
Napisano Ponad rok temu
Zamówiłem z PVK 3 dni temu.
Masz pecha...
Ale w paczce będzie M21, może będę się go pozbywał, bo lecą 4 noże, 1 dla kumpla, i trzy dla mnie. Dwa zostawiam i jestem najmniej leżący pcham dalej.
Napisano Ponad rok temu
normalnie piwo Ci postawie jeszcze
200 pln od reki Ci daje za niego
pomysl jaki fajny inny nozyk bys mial za niego - i uszczesliwisz czlowieka jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
karta kredytowa nie ma nic wspolnego z kontem i po operacji mozna zaplacic dopiero 50 dni pozniej.
moze w takim razie mozna tez placic karta płatnicza skoro ktos z was taka placil - a niesadze zeby w Mbanku dawali tak od razu kredytowa
to jezeli mozna płatnicza płacic to no problemo - zreszta - kumpel pozwolil ze swojej skorzystac w razie jakby juz nic nie bylo innego
ale jakbys Lord von Banan chcial sie pozbyc M21 to biore od reki za 200 - czyli przeplacam 10 $
Napisano Ponad rok temu
Slaszysz podawał niedawno linka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Czy uzywając ekarty mBanku mozna płacic na ebay?
Pozdrawiam, Thufir
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie pamiętam kto, ale pamiętam co i gdzie mu się zdarzyło To w ramach wychwalania [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ktoś opowiadał, jaką to wyrozumiałością Mike się wykazał podczas wielokrotnych nieskutecznych prób zapłacenia kartą wirtualną. I w końcu się nie udało, płatność odbyła się jakoś inaczej.
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
oj dogu dogu...mad dogu
- Ponad rok temu
-
Nasze podejście do noży
- Ponad rok temu
-