Kill Bill 2
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Małmazja dla fanów Tarantina!! Gorąco polecam - sam zamierzam jeszcze ze dwa razy pójść na ten film do kina :-)
Napisano Ponad rok temu
no wreszcie ktos madrze mowiacy,wsrod tlumow achow nad tym filmem film nie byl az taki tragiczny,ale z "siek" by tarantino wole "od zmierzchu do switu"Dla mnie to taki sam szajs jak pierwsza część. Bleeee... :blus:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tym filmie wlasnie o to chodzi...To m.in. ma byc parodia filmow z Hong Kongu .. Jak na sztuki walki to kiepsko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co prawda nie wiem do jakiego gatunku to zapisać ale przypominało mi troche komiks
Czuje likki niedosyd bez obejzenia 2 cześci, ale cóż nie dane mi jest chyba ją zobaczyć..
no chyba że.... :wink:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tym razem pomyslów nie starczylo .. i po szokującym vol.1 - vol.2 to popluczyny.. finalna rozmowa Billa z Bea.. hmm nie wiem.. ma przerażac? smieszyc? trudno powiedziec..
Poza tym dla mnie to multiplagiat.Kiedys W.Lysiak napisal "Konkwiste" gdzioe kazda strona byla plagiatem z filmu, ksiazki, gazety.
Tu jest tak samo.. ogladasz ten film i wiesz ,ze juz to kiedys widziales.. soundtrack traci plagiatem (ba! smierdzi ) na kilometr.
Nie wiem co mozna dobrego powiedze o tym "dziele" .
Do kompletu dorzuce Davida C. grajacego na flecie.. kiepski , nudny aktor z banalnymi dialogami. tylko po co sie prebieral? Mogl zostac w kostiumie mnicha.. byloby bardziej trendy .
Strata czasu.. Kill Bill? no. kill Quentin!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Kunszt"- ktokolwiek ma lub wie
- Ponad rok temu
-
FILMY Z WALKAMI w Grapplingu ? ? ?
- Ponad rok temu
-
Fotoalbum
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Reporterze TV4
- Ponad rok temu
-
Gunblast Vodka
- Ponad rok temu
-
Linki stron z filmikami, nagraniami rzutów itp...
- Ponad rok temu
-
Napisy do filmu
- Ponad rok temu
-
Poszukuje ekipy
- Ponad rok temu
-
"Ekstremalne sztuki walki" w TV
- Ponad rok temu
-
Pocałunek Smoka na TVN