Ekstremalna Extrema
Napisano Ponad rok temu
Osobny temat stanowią noże o stałej klindze, (pominę tantopodobne geometryczne łomy, jakbym chciał zabić samochód lub przechodzić przez ścianki działowe z pominięciem drzwi to bym się pewnie poślinił) podoba mi się profil ostrza i ergonomia dziwnie wyglądających rękojeści. To naprawdę leży w łapie jak przyklejone, może to akurat mój rozmiar.
Jedynym nożem który mi się nie podobał był Doberman, choć nie mam wątpliwości że do celów dla których został zaprojektowany napewno nadaję się, mówię tylko o moich osobistych preferencjach.
Najbardziej podoba mi się to w Extrema Ratio że Mars szykuje mały sklepik w Sopocie gdzie brać maniacka z Trójmiasta będzie se mogła je macać. Mam nadzieję Mars że nie zdradziłem jakiejś tajnej tajemnicy.
Na koniec jeszcze jeden och i ach, Mars pokazał mi mały przyjemny bacik Koonia, cukierek - znaczy bacik nie jego twórca. Jestem pełen podziwu dla rzemiosła
Napisano Ponad rok temu
Jest szansa zeby w tych poteznych folderach zrobily sie luzy??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Najbardziej kompetentny bedzie tutaj Mars, ale mam okazję macać te Extremy i nie widziałem jeszcze równie solidnej konstrukcji.
Podejrzewam, że nawet gdyby do czegoś takiego doszło, to noże Extrema Ratio będą jako ostatnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pytanie do Marsa i tych ktorzy bawili sie Nozami Extrema Ratio.
KKamiLL
Szansa pewnie jest, w moim nie ma żadnych ale mam go od pół roku dopiero.
a ja bym chcial spytac krotko - ile taki folderek nie do z....nia kosztuje na polskie ?? - i tak mnie pewnie nei stac ale chce sobie popluc w brode
Cennik wysłałem na priv
Mars
Napisano Ponad rok temu
Cennik wysłałem na priv
Mars - jeśli nie sprawi to kłopotu to ja też bym prosił. Z góry thx.
Napisano Ponad rok temu
Pytanie do Marsa i tych ktorzy bawili sie Nozami Extrema Ratio.
Luzy pewnie sie zrobia, w koncu to folder... Ale co za problem dokrecic srubke iso glownej i skropic ja loctite ?
Napisano Ponad rok temu
Mars - jeśli nie sprawi to kłopotu to ja też bym prosił. Z góry thx.
Podaj e-mail
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tichbourne... first batch :)
- Ponad rok temu
-
Naprawa ułamanego Avalanche
- Ponad rok temu
-
Strider SNG V generacji