Tichbourne... first batch :)
Napisano Ponad rok temu
No ale do rzeczy, Moose Huntera pewnie większość już kojarzy. Ale to, co George proponuje do kuchni przechodzi najśmielsze oczekiwania! To sprzęt dla tych, co się znają na rzeczy! I to tak naprawdę! Bo zanim poczujecie utratę pierwszego palca, to już będzie trzeci szedł... wysooooki płaski szlif, waga zdecydowanie „męska”, ale za to kroi wręcz sam! Nie trzeba dociskać...
Na koniec Riverboat Bowie – po prostu MONSTER. 8-i-pół-cala-stali-o-grubości-pół-centymetra. To robi wrażenie! W łapie siedzi dobrze, wyważenie na przód (trudno się dziwić), no i ten słodki ciężar. Miodek
A poniżej taka mała zbieraninka, kilka Moose’ów, kuchnia (wersja K6, czyli prawie 8 cali) no i rzeczone Riverboat Bowie w wersji Wilderness. Motem zrobię jakieś fotki porównawcze (np. K6 i Spyderco Santoku, czy Bowie i Strider MT, zobaczymy na co czas pozwoli). Sorry, że fotka ciemna ale jest po ósmej a mam jeszcze artykuł do napisania i nie mogę się pobawić - rzuciłem więc tego trochę na podłogę i pstryk!
Napisano Ponad rok temu
Serdeczne kolejne gratulacje... Strasznie mnie ruszją dzieła Tichbourne'a....
Pozdrawiam serdecznie
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Piter mam tylko jedno pytanie, w jakis sposob Greg otrzymuje takie wykonczenie drewna ? Czy rekojesci sa malowane, czy tylko "nacierane" woskiem, wreszcie: czy to to sie sciera i wymaga ponownego "nacierania" ?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
profanacja przez duze PY takim sprzetem o podloge :twisted: :twisted:Sorry, że fotka ciemna ale jest po ósmej a mam jeszcze artykuł do napisania i nie mogę się pobawić - rzuciłem więc tego trochę na podłogę i pstryk!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To zdecydowanie najładniejsze noże, jakie widziałem do tej pory. A jeden nawet miałem przez chwilę w ręce...
Dzięki, Piter.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czym on to robi??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Zartownis To po prostu piekneTeż ładne, nie powiem.
Zachorowalem na ten krotki.
Napisano Ponad rok temu
To już jest sztuka
Mi się bardzo podobają - śliczne.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Naprawa ułamanego Avalanche
- Ponad rok temu
-
Strider SNG V generacji