Co Wy na to?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla takiego amatora jak ja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A do takich "ekstremalnych" zastosowań jak: pociąć kije na ognisko, pokroić mięcho na grila czy ognisko, coś przeciąć czy pokroić jak jestem pod namiotem. :wink: Itp. Napewno nie do surwiwalu, myśliwstwa ani walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No obejrzałem no i niby spoko, ale te noże są z AUS6 lub 420, która tak bardzo tu została przez wszystkich zjechana...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To akurat mam.......link jest troche...zrabany....chodzi oczywiscie o cos z oferty victorinoxa..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...skoro masz vict. to watpie czy bedziesz usatysfakcjonowany ostrzem z 420-tki......na zasadzie prostego porownania..
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
nie werzylbym w te hiszpanska 440 bo w wielu przypadkach ona nawetNo obejrzałem no i niby spoko, ale te noże są z AUS6 lub 420, która tak bardzo tu została przez wszystkich zjechana...
Napisano Ponad rok temu
nie werzylbym w te hiszpanska 440 bo w wielu przypadkach ona nawet
kolo440stki nie lezala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak będzie chciał otworzyć butelkę albo coś przykręcić? Ja już bym wolał od tego czegoś Victrinoxa bo jest z dużo lepszej stali.Jak chcesz czymś takim robić to samo co Victorinoxem to na pewno ci wystarczy.
Napisano Ponad rok temu
A jak będzie chciał otworzyć butelkę albo coś przykręcić? Ja już bym wolał od tego czegoś Victrinoxa bo jest z dużo lepszej stali.Jak chcesz czymś takim robić to samo co Victorinoxem to na pewno ci wystarczy.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu