Olsztyn-pomocy !!!
Napisano Ponad rok temu
Mam taki problem ze prawie 30 lat dość przeciętną kondycje i koordynacje i jakiś czas temu odczułem wielka potrzebę żeby zacząć coś robić - wiec we wrzesniu zaczołem chodziś na krawke z tym że troche mnie to wkurza to jest głównie:
1. te wszystkie dzwignie i jakieś inne obchwyty, obrony przed nożem itd
2. wpada trener i rzuca: walka z cieniem - no właśnie ale jak? skoro nikt mnie tego nie uczył
No wiec po przemyśleniu wszystkiego stwierdziłem ze kick to było by to co by mnie kręciło - utwiedziła mnie w tym przekonaniu lektura wymagń egzaminacyjnych na stopnie uczniowskie.
:roll: :roll: NO I WŁAŚNIE- JEST W OLSZTYNIE JAKAŚ FAJNA SEKCJA KICKA ALBO CZEGOŚ PODOBNEGO I TO SEKCJA DLA STARSZYCH PANÓW?
Napisano Ponad rok temu
Zajecia prowadzi utytułowany zawodnik kickboxingu i karate kyokushin.
ul. Grunwaldzka (klub zapasnikow) Wtorki oraz Czwartki na godzine 18.30. Duzo cwiczen technicznych, wydolnosciowych, sparingow (po okresie przygotowawczym), cwiczenia pod katem obrony na ulicy nie sa rzadkoscia. Przyjdz i trenuj...
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze przy okazji - takie pytanie czy tam w dowolnym momencie można startować od zera, czy trzeba czekać do jakiegoś naboru tj: września - pażdziernika? poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do walki kobiet zakonczyla sie szybko ale przez kontuzje przeciwniczki (zerwane sciegno) - poza tym wasza zawodniczka byla raczej troche ciezsza wiec bez przesady
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pomniejszam waszych zaslug - faktycznie bylioscie jednymi z najlepszych zawodnikow. chodzilo mi tylko o to ze panienka ktora z Wami przyjechala powiedziala ze cwiczycie wszyscy od pol roku i nic nie cwiczyliscie wczesniej. nie pamietam wszystkich walk i kto dokladnie walczyl. co do kopniec z wyskoku to prawde mowiac nie stwierdzilem jakiejs wysokiej skutecznosci tych technik poza tym czlowiek ktory tak kopal mial inne braki ale prawde mowiac nie widzialem kilku walk wiec nie jestem pewnien czy o to chodzi.
Checi walki oczywiscie nie zamierzam pomniejszac - jak juz napisalem w pierwszym zdaniu faktycznie walczyliscie ladnie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Międzynarodowy Puchar Polski Kickboxing 04.04.2004 Węgrów
- Ponad rok temu
-
Kick-Boxing w Lublinie
- Ponad rok temu
-
TO JUŻ 10 KWIETNIA WYDARZY SIĘ W MANCHESTERZE!
- Ponad rok temu
-
Miedzynarodowe MP w Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Gala boksu zawodowego w Radomiu 27.03.04
- Ponad rok temu
-
szprej do rekawic
- Ponad rok temu
-
Walka Gołoty w TVP!