Rozważę to, gdy będę kupował następny nożyk... :-)To blokada LAWKS, sluzy do blokowania liner locka. Przesuwasz koleczek do przodu i blaszka wchodzi miedzy okadzine a liner locka i tym sposobem liner lock nie ma mozliwosci zsuniecia sie z ostrza.
BTW ta blokada nie jest potrzebna w tym nozu bo liner jest naprawde super spasowany z ostrzem. Nie ma luzow i nie ma opcji zeby sie zsunal.
KKamiLL
CRKT M21-04
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Gacor_*
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam! Blokada LAWKS to tylko dla zdrowia psychicznego..To blokada LAWKS, sluzy do blokowania liner locka. Przesuwasz koleczek do przodu i blaszka wchodzi miedzy okadzine a liner locka i tym sposobem liner lock nie ma mozliwosci zsuniecia sie z ostrza.
BTW ta blokada nie jest potrzebna w tym nozu bo liner jest naprawde super spasowany z ostrzem. Nie ma luzow i nie ma opcji zeby sie zsunal.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
i potwierdzam - kosa rewelacja - jestem pod wrazeniem i z nozy ktore ogladalem za te cene nie ma konkurencji
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak CRKT zaskakuje -za 300-400 zl masz noz ktory wytrzyma tyle co Emerson czy Buck Strider...
Napisano Ponad rok temu
Ale i tak CRKT zaskakuje -za 300-400 zl masz noz ktory wytrzyma tyle co Emerson czy Buck Strider...
eee...no może aż tak bardzo nie wierzyłbym własnościom CRKT, tytan to tytan w końcu :wink: zwłaszcza w rekojeści
ale faktycznie jakość wykonania czy raczej wykończenia CRKT zdecydowanie jest lepsza od np. Emersona choc i tak jest moim faworytem :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zlamaly sie dwa, jeden wygial.
Jak jestescie ciekawi, to moge wrzucic wyniki, ale to troche potrwa.
M16 "wygral" w duzej mierze ze wzgledu na niska cene w porownaniu z reszta.
Napisano Ponad rok temu
Nie powiem, .... bardzo solidna robota CRKT za bardzo przystępną cenę 8)
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
PS. ladne fotki
Napisano Ponad rok temu
A czemu ja nie mam takiego pudelka??
Ujjj, czyżby podróbeczka?
Napisano Ponad rok temu
A czemu ja nie mam takiego pudelka??
Ujjj, czyżby podróbeczka?
Wątpię, żeby podróbeczka ....... odczuwalne było by to w jakości wykonania - a fotki KKamila mówią za siebie ... 8)
KKamil - w sklepie kupowane, czy przez pośredników?, ...... może odkupowany od "kogoś" ??? a może wysłane tak, żeby paczka była jak najmniejsza ....
Napisano Ponad rok temu
A o to ze podrobka sie nie boje bo widze co to jest. A jesli nawet podrobki by mialy taka jakosc to ja moge kupowac podroby
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
A moj post o pudeleczku mial tylko wyrazic zal i ubolewanie ze mi takiego nie przyslali
KKamiLL
Pudełeczka fajnie na fotkach z nożami wychodzą - za wyjątkiem Sebenzy, noży Microtecha etc (nie zawsze i nie wszytkie modele) - ale to już inna półka i nie trzeba kolorowych paczuszek do przyciągnięcia uwagi do noża ...
.... jednak miło jak nóz jest "godnie" zapakowany, idea z owinięciem w śniadaniowy papier jest trochę "nie teges" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Moj byl w jednorazowej reklamowce
KKamiLL
Lepszy dobry nóż w jednorazowej reklamówce, niż badziewie w wybajerowanym pudełku - świat podróbek kieruję się wyłącznie tym drugim rozwiązaniem :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ładne fotki
- Ponad rok temu
-
Steel Water
- Ponad rok temu
-
Fallkniven F1
- Ponad rok temu