CRKT M21-04
Napisano Ponad rok temu
Niestety jakosc zdjec nie jest najlepsza, a to z powodu braku porzadnego oswietlenia (a pogoda niestety nie pozwala ostatnio na zabawy w sesje zdjeciowe w plenerze)
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie odnosnie CRKT, jaka to firma ? (info dla purystow jezykowych: jaka w sensie o jakiej renomie... ). No bo patrzac przez pryzmat jej nozy, to w sumie designy ciekawe, ale stal lowendowa ... A jak z wykonaniem ? Czytalem gdzies o nierownym szlifie... Moze ktos wyprowadzi mnie z blednego - mam nadzieje - postrzegania CRKT jako firmy gorszej od BM czy MOD na przyklad... ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zdazyc sie moze wszedzie, moj native 3 rowniez ma nierowny szlif ale ani mysle o jakiejs reklamacji (nawet nie wiem czy to podchodzi pod ewentualny zwrot), za smutno by mi bylo bez niego 8)Czytalem gdzies o nierownym szlifie... Moze ktos wyprowadzi mnie z blednego - mam nadzieje - postrzegania CRKT jako firmy gorszej od BM czy MOD na przyklad... ?
Napisano Ponad rok temu
Fotki sliczne poklon
Mam pytanie odnosnie CRKT, jaka to firma ? (info dla purystow jezykowych: jaka w sensie o jakiej renomie... ). No bo patrzac przez pryzmat jej nozy, to w sumie designy ciekawe, ale stal lowendowa ... A jak z wykonaniem ? Czytalem gdzies o nierownym szlifie... Moze ktos wyprowadzi mnie z blednego - mam nadzieje - postrzegania CRKT jako firmy gorszej od BM czy MOD na przyklad... ?
ciesze sie ze fotki sie podobaja.
A co do CRKT, coz, nie wiem czy od nozy robionych masowo i kosztujacych w sumie nieduzo mozna wymagac jakosci rownej Mad dogowi czy busse. A co do stali - jaka AUS8 jest kazdy wie - a czy to stal lowendowa?? BM tez robi noze z 440C, a to jak wiadomo odpowiednik AUS8.
A nierowny szlif niestety moze zdarzyc sie w kazdym nozu, native qkiela (patrz wyzej), mysle ze inni tez moge rzucic jakimis przykladami.
Ja z noza jestem zadowolony (jak narazie - zobaczymy co bede mowil za jakis czas).
Tak wiec mysle ze jak sie nie dysponuje zbyt duzym budzetem, warto spojrzec w oferte CRKT, ale o tym juz chyba wielu mowilo..
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko fajne, nożyk, fotki poklon , jedyne, co razi, to napis Tajwan na ostrzu Jest we mnie jakas niechec do wszystkiego co zostalo tam wyprodukowane :?
Sporo firm dolnej i średniej półki produkuje na Tajwanie - z pożytkiem dla klienta z resztą.
Mars
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A Opla agille bys kupil wiedzac ze jest produkowany w Polsce?
Albo Toyote Yaris produkowana we Francji??
Mozna sie czepiac ale wg mnie przy tej cenie to dobry zakup.
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ile to to kosztuje??
Zalezy gdzie
Cena wyjsciowa na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja kupilem na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Nie miałeś żadnych problemów - jakieś cło niespodziewane itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy mógłbym wiedzieć, co to za patent z tym kołeczkiem (nie tym, który służy do otwarcia noża - tym po prawej, w zagłębieniu rękojeści)???
Napisano Ponad rok temu
BTW ta blokada nie jest potrzebna w tym nozu bo liner jest naprawde super spasowany z ostrzem. Nie ma luzow i nie ma opcji zeby sie zsunal.
KKamiLL
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ładne fotki
- Ponad rok temu
-
Steel Water
- Ponad rok temu
-
Fallkniven F1