Skocz do zawartości

Zdjęcie

koszmar

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

budo_gkozi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 910 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

koszmar
od kilku dni mam dziwne sny ale dzisiaj to bylo przegięcie-śniło mi się że linersy się rozgięły i nóż otworzył się na 230 stopni [zamiast na 180] :balisong:
  • 0

budo_foetus
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 313 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: koszmar
przesilenie wiosenne, ot co :)
mnostwo witamin, lytra ruskiej gorzaly
mlotkiem sie telepnac w czajnik
i przejdzie :peace:
  • 0

budo_atomex
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 188 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nozoholizm przybiera rozne postacie :) Ale jakby mi sie noz na 230 stopni otworzyl, to tez bym chyba nie przezyl :wink: Zycze szybkiego powrotu do zdrowia, chociaz przy tej chorobie latwo stracic nadzieje na wyleczenie. Ja sie musze poddac jakiejs terapii, Tobie radze to samo :wink:
  • 0

budo_dark
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2517 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ha...mnie przed kupnem sebenzy snilo sie ze z nia spalem...i niby nic dziwnego gdyby nie to ze ona byla moich (sic!!) rozmiarow i do tego (SIC!) otworzona...ale nie pociela mnie, posciel tylko. W sumie to byl przyjemny sen... :roll:
  • 0

budo_blacha
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2143 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kurde - na codzien pracuje z dzieciakami i prowadze czasami terapie zajęciową - czasem tez terapie indywidualne, zastanawiam sie nad opracowaniem terapie wyjscia z nozocholizmu. Pracuje wparwdzie nad patologiami spolecznymi i tradycyjnymi uzaleznieniami ale ............................... kto wie - za kilka/nascie lat moze by byla niezla kasa, a na pewno bym byl pierwszym ktory by sie tym zajoł. Tylko na dobra sprawe kto by chcial sie wyleczyc z tej jakze pieknej choroby :)
no a najgorsze ze najpierw bym musial wylecyc siebie - a za cholere tego nie chce - no bo co moze byc piekniejszego (no dobra - Angelina Jolie - ale ona tez zbiera noże wiec jest spoko). No to wtedy tak jakby terapie na AA prowadzil stary zul i zarabial tym na alkochol :)
he he he ale pomysl mi sie podoba - kiedys moze napisze o tym uzaleznieniu jakas prace z psychologii - jest to w kazdym razie forma uzaleznienia :)
takze jakbym os wymyslij , opracowal metode wyjscia z nalogu - dam znac :D - ale nie robcie sobie nadziei - nie sadze zeby komukolwiek sie udalo ....................... :twisted:
  • 0

budo_jehutr
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 120 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mój jedyny i największy koszmar do tej pory to złamany czubek w halo 3 ... jak wstalem rano to od razu sprawdziłem, sen był po prostu zbyt realistyczny ....
  • 0

budo_kkamill
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2163 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

gkozi, polecam reset - przekrocz limit bronkow (albo gorzaly, jak wolisz) i sny mina.

KKamiLL
  • 0

budo_gkozi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 910 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kusząca propozycja - może kiedyś skorzystam

na razie go naostrzyłem i naoliwiłem [BTW chyba militec działa lepiej niż jakiś specjalny olej Victorinoxa ale jeszcze potestuję]
  • 0

budo_vince
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4029 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Maly offtopic. Mnie siedzis Bruce Lee snil i chcialem go dorwac zeby z nim pogadac i ostrzec zeby nie przedawkowal z lekami. noi go dorwalem w koncu i mowie mu ze jestem z przyszlosci ( :?: 8O :wink: ) i ze pomimo uplywu lat nadal jest legenda i ze w tym i w tym zginal itp. Z tego, co paietam to Bruce sie przejal i nawet cos tam przy nim nunchaku machalem :)

Kurde ale sen, chyba musze ograniczyc wizyty na budo w dzialach MA i odstawic nunchaku na jakis czas ;)
  • 0

budo_żwirek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 795 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

hehe..a ja czekałem na mój nowy nabytek i dwa razy mi sie skurczybyk śnił przez ten czas...no ale teraz rodzinka sie powiekszyła - przygarnąłem biednego, bezdomnego Emersona :wink: ja juz nic nie poradzę na to, że taki dobry jestem 8)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024