Na prawdę się uśmiałem dziś rano... mały, czy duży ten TekLok?Wolę jakiś nożyk ładny i poręczny, albo tec-locka...
Pazurek inaczej ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jumbo takich wiecej
a nie myslales o fuzji z kooniem ???
Napisano Ponad rok temu
Na prawdę się uśmiałem dziś rano... mały, czy duży ten TekLok?
No TekLok do tego noża:
CRKT Steve Ryan Plan B, 3 in., Plain
czyli chyba mały.
Ale ja się nie znam na tych magicznych zamocowaniach... :?
Zresztą na razie jestem wypłukany z zasobów finansowych jak rzeki na Alasce ze złota...
Napisano Ponad rok temu
Firma EMERSON wypuściła zmodyfikowaną wersję noża La Griffe, tym razem przeprojektowaną przez Jumbo el Masacre.
Nóż łączy w sobie walory typowego neck'a, czyli bez problemu możemy nosić go na szyi. Co prawda czasami ociera się o pępek, ale jest to tylko drobny szczegół. W komplecie pochwa z kydexu.
Jejku, boje się, że za moje humorystyczne rysunki dostanę od moderatorow po łapach, ale tak sobie pomyślałem, że trochę humoru w te paskudne dni nie zaszkodzi. Jeżeli przeginam, proszę o reprymendę.
Napisano Ponad rok temu
Ja się nie pytam, czy masz za co go kupić, tylko czy chcesz mały czy dużyAle ja się nie znam na tych magicznych zamocowaniach... :? Zresztą na razie jestem wypłukany z zasobów finansowych jak rzeki na Alasce ze złota...
Zmierz odstęp między dziurami w pochwie (np. między dwoma górnymi jak chcesz nosić w poziomie) i powiedz, czy to 1 cal (mały TL) czy 1,5 cala (duży TL). Na moje oko to raczej duży by tu pasował... no i wyślij mi emailem (na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) swój adres oczywiście abym wiedział gdzie go wysłać. Naprawdę mnie te bananowo-kiełbasiane nożyki rozbawiły do łez. Dawno nie było tu jak "świeżego" postu
Napisano Ponad rok temu
Nóż pozwala na bezproblemowe noszenie w dowolny sposób i w dowolnym miejscu, gdyż odpada problem z niepewnym uchwytem za rękojeść.
Napisano Ponad rok temu
Wosiu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zawsze nurtowal mnie problem nie pewnego chwytu rekojesci
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Rampage" by R.J. Martin
- Ponad rok temu
-