Pazurek inaczej ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie na każdym nożu warstwowa stal tak ślicznie się prezentuje.
eeeech ....
po za zasięgiem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A może to nóż z planu Władcy Pierścieni? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vince... istnieje taka kategoria jak "art knife". Tam LaGriffe nie ma wstępu. A to jest całkiem ładne.
Mozna i tak, aczkolwiek moja definicja slowa noz, to narzedzie. A to przedstawione powyzej jakos niebardzo mi do niej pasuje, no ale jak juz napisalem, to tylko moje zdanie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Vince... istnieje taka kategoria jak "art knife". Tam LaGriffe nie ma wstępu. A to jest całkiem ładne.
Bingo!
Podchodzić do wszytkiego stricte użytkowo? Trochę duszy Panowie!!!
Napisano Ponad rok temu
Dwie produkcje rodem ze stajni Jumbo Prodakszyn.
BAA-NAN
Unikatowa kompozycja kolorystyczna, która nadała nożowi specyficznego wyglądu.
Na uwagę zasługuje delikatne wygięcie pochwy, przez co zarówno noszenie jak i korzystanie z niej jest wysoce komfortowe.
Pochwa jest sprężysta, przez co nie wyślizguje się z dłoni gdy jest mokra, bądź mocno brudna. Budowa wewnętzna typu MIĄ-ŻSZ POZWALA na noszenie noża bez obawy, iż sam wypadnie z pochwy, tudzież będzie miał tzw. luzy.
Unikatowe zakończenie pochwy pozwala na łatwe wyciągniecie noża systemem OBI-ERZ, zaskakując przeciwnika nietypową formą.
KII-HAA SPEC OPS
Unikatowe osadzenie ostrza w perfekcyjnie profilowanej rączce umożliwił zastosowany japoński system NA-HAMMA, dzięki czemu ostrze z rękojeścią stanowi monolit.
Do rączki przymocowany jest dodatkowy element, który pozwala na użycie noża jako Nunchako, czyniąc go tym samym bardziej uniwersalnym.
Zarówno rękojeść jak i dodatkowy element pokryte zostały materiałem technologii kamuflażowej. Po upływie kilku dni od pozostawienia noża w otwartym terenie, pokrywa się zielonym nalotem, automatycznie dostosowując się do naturalnego otoczenia.
Firma JUMBO PRODAKSZYN zapowiada wypuszczenie na rynek wersji cywilnej KII-HAA KABA-NOOS, którego rozmiary pozwolą na noszenie noża w kieszeni, bądź w wygodnej pochwie systemu HOT-DOG.
Napisano Ponad rok temu
system Na-Hamma jest dosc znany i ceniony w swiecie
Napisano Ponad rok temu
Ale czy w przypadku konfrontacji ze zwierzęciem typu: pies, modelem: KABA-NOOS należy go potraktować, czy też rzucić na pożarcie, z nadzieją że ostrze zrobi swoje, a w tym czasie zająć dogodną pozycję do obserwacji. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Firma JUMBO PRODAKSZYN pracuje obecnie nad hardcorową wersją noża o nazwie roboczej SALAA-MI 1, która wyprze z rynku wszelkie maczety.
Powstanie również zgrabny neck na szyję o nazwie PAROO-F-KA, ale na tą chwilę nie mogę zdradzać tajemnic produkcyjnych.
Napisano Ponad rok temu
Nobel dla autora :>
Ależ nie trzeba, nie trzeba.
Wolę jakiś nożyk ładny i poręczny, albo tec-locka...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Rampage" by R.J. Martin
- Ponad rok temu
-
dwie rodzinki....
- Ponad rok temu
-
Busse SH & Mad Dog ATAK
- Ponad rok temu