ochraniacze na kolana
Napisano Ponad rok temu
Zacząłem chodzić na treningi kravki. Ogólnie bawię się świetnie, ale zauważyłem, że kolanka mam naokrągło sine od ćwiczeń w parterze. Zaczyna mnie to nieco niepokoić więc potrzebuję chyba takich ochraniaczy. No więc pytanie mam... Jakie najlepiej sobie kupić i gdzie? Mieszkam w Krakowie tak nawiasem...
Z góry dziękuję za odpowiedz..
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie bawię się świetnie[/quote]
Nie wiem czy to dobrze ze sie tak swietnie bawisz... :?
[quote name="budo_Mroq"]
No więc pytanie mam... Jakie najlepiej sobie kupić i gdzie? Mieszkam w Krakowie tak nawiasem...[/quote]
Kupic mozesz sobie jakies zwykle siatkarskie ktore znajdziesz w wiekszosci sklepow sprtowych... A jesli chodzi o sklepy z akcesoriami do SW to zajrzyj do danikena na Centrum E, Ringu na Limanowskiego lub sklepu na Dlugiej... [/quote]
Napisano Ponad rok temu
Ooooo...na przykład takich... wwwrrrr....
No dobra, byłem na długiej, ale mieli tylko takie siatkarskie na gąbce. Z tego co się zorientowałem to większość kolesi chodzi w takich hmm.. "plastikowych", jak na rolki. Ale one są takie nieco za duże i myślę że mogą przeszkadzać trochę. Ewentualnie mogę tym plastikiem kogoś uszkodzić na treningu... Z drugiej strony widziałem u antyterrorystów takie inne plastikowe. Były mniejsze i chyba dużo bardziej odpowiednie....
Reasumując... Nie mam pojęcia na co zwracać uwagę jak się takie rzeczy kupuje i jak to później wygląda w użytkowaniu, więc może coś mi polecicie? :roll:
PS. Jak moje pytanko jest zbyt głupie to wybaczcie, proooszę...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak bedziesz mial rece sine od robienia pompek na kosciach zalozysz rekawice bokserskie i bedzie pompowal???
kolana są o niebo bardziej narażone na kontuzje niż kości.
ja używam siatkarskich gabkowych i nie narzekam 8)
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Szczerze mówiąc używanie ochraniaczy sztywnych takich jak te do rolek albo taktycznych - takich jak firmowe Alty czy Hatcha to chyba przesada - raz ze zwlaszcza te taktyczne sa drogie, a dwa - po prostu mogą być niebezpieczne na treningu - a po ulicy jesli ktoś w SPATcie albo innym BOA nie pracuje to raczej ich nie nosi... :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
GdZiE W SzCzEcInIe KraVMag ???
- Ponad rok temu
-
Krav Maga w Kopenhadze
- Ponad rok temu
-
Szkoła policyjna w Szczytnie
- Ponad rok temu
-
Akademia technik walki i Kraw Maga
- Ponad rok temu
-
Combat 56 w Katowicach
- Ponad rok temu
-
Nieśmiertelny kop w jaja
- Ponad rok temu
-
podobne
- Ponad rok temu
-
Pewnie ze Krav Maga ma minusy
- Ponad rok temu
-
gdzie trenowac ??
- Ponad rok temu
-
Krav Maga - "Wielka Gra" - za pieniadze??
- Ponad rok temu