toporek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy mowimy o najmniejszej z tego sklepu 4x4 czyli 36cm (model Handy 600) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czy moze jeszcze mniejsze 23cm (model Handy 500) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przepraszam za zamieszanie ale nie jest to dla mnie poprostu jasne :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ja mówiem o modelu Handy 500
Napisano Ponad rok temu
jeszcze jedno pytanie
czy mowimy o najmniejszej z tego sklepu 4x4 czyli 36cm (model Handy 600) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czy moze jeszcze mniejsze 23cm (model Handy 500) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
przepraszam za zamieszanie ale nie jest to dla mnie poprostu jasne :roll:
Skocz sobie do OBI (sklep taki z wiewiórką ) i weź do łapki jedną i drugą, i wybierz tą, która Ci bardziej przypasuje - ot co.
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
mam wrodzony sceptycyzm co do wiewiorczej szlachetnosci :wink:Skocz sobie do OBI (sklep taki z wiewiórką ) i weź do łapki jedną i drugą, i wybierz tą, która Ci bardziej przypasuje - ot co.
Pzdr.
-wój-
chcialem poprostu ustalic o ktorej siekierce opinie czytam 8)
i dziekuje za info
Napisano Ponad rok temu
Czasami muszę popsuć jakiś krzaczek bo mi gałązka zawadza.
Czyżbyś był.... geodetą :twisted:
pozdrawiam
baca
Napisano Ponad rok temu
No jestem i się wcale tego nie wstydzę
Napisano Ponad rok temu
Robilem takie rzeczy uzywajac zwyklej najprostszej siekiery dziadka ktora niewiadomo z jakiej stali byla zrobiona i wytrzymala uderzenia mlotkiem.
Wiadomo za siekiere fiskarsa mozna zamowic u kowala kilka zwyklych wiec szkoda testowac :-)
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
p.s. szkoda że ja tak nie mogę....
pozdro.
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pomiary czy włościanina ?Ta a na obuchu nakleiłem pieczątkę z treścią "ANULOWANO" :twisted:
pozdro
fraktal0
Napisano Ponad rok temu
No a jak :twisted: , galezie wycina, trawnik depcze jakies kolki czy gwozdzie wbija... i jeszcze mu za to płaca biedni ludzie ,bo siekierą z bagażnika straszy i pewnie jeszcze kilkoma nożami"Geodetą" - czy to jakaś forma wandalizmu
sorry za OT, ale siekierka to jest jednak niezastąpione precyzyjne 8) narzedzie o nieograniczonym spektrum zastosowania
baca
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Książka "Noże" Sergiusza Mittina
- Ponad rok temu
-
tani folder (250pln)
- Ponad rok temu
-
Czym i z czego