A może inny godny polecenia? Koniecznie z rączką, która jest w stanie zamortyzować mocne uderzenia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fiskars, jak dla mnie bezkonkurencyjny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mithr,Fiskars, jak dla mnie bezkonkurencyjny. Za stówę masz świetną siekierkę, trzonek amortyzuje nic nie waży i wbrew pierwszemu wrażeinu jest ponoć niezniszczalny
sama siekiera powleczona, ostrzona jak nóż wchodzi w drewno jak brzytwa, poręczne nosidełko do pasa. Jestem od niedawna zauroczony.
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Potrzebuję małej siekiery/toporka na łajbę i ognisko. Raczej coś małego żeby łatwo to nosić i schować ale nie zamałe aby można było porąbać gałęzie takie ze 15-20 cm średnicy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i na co sie wreszcie zdecydowales bo mam ten sam problem 8)Fiskarsy mi się podobają ale nie wiem czy wybrac ten 230 mm czy 360 mm. Potrzebuję małej siekiery/toporka na łajbę i ognisko. Raczej coś małego żeby łatwo to nosić i schować ale nie zamałe aby można było porąbać gałęzie takie ze 15-20 cm średnicy...
Napisano Ponad rok temu
...aby można było porąbać gałęzie takie ze 15-20 cm średnicy...
Napisano Ponad rok temu
i nie masz wrazenia ze jest ciut za mala ? pytam bo nie wiem ktora kupic 8)A ja od trzech lat, mam tą najmiejszą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zabrania - i owszemPytanie do -Wój-a ,czy używanie siekier Fiskarsa jako "klina, młotka "nie powoduje ich zniszczenia.Instrukcja chyba tego zabrania.Pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu