Paluszki :)
Napisano Ponad rok temu
Nie przedramienia a palcow.... bo jak walcze z jedna babka na randori co tylko zrywa uchwyt to potem mnie cholernie paluchy bola
Jakies cwiczenia czy cos ?
A sciskam sobie kuleczko gumowe ale to jest typowo na przedramie a nie palce....
Napisano Ponad rok temu
Specjalnych cwiczen nie znam. Tylko trening trening trening....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jednak wierz mi,że dużo gorsze są kontuzje typu - zerwanie torebki stawowej!
ehh ... mnie paluch boli do dzisiejszego dnia
pozdrawiam wszystkich mniej, lub bardziej zapalonych judoków!
Napisano Ponad rok temu
bardziej doświadczeni judocy znają to ćwiczenie. 8)
warto też spojrzeć na ręce dłużej trenujących - są zwykle "ozdobione" charakterystycznymi odciskami - takim zawodnikom nie tak łatwo zrwiecie uchwyt.
z liną to też niezły sposób ale powinna nie być za gruba.
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=85120
Napisano Ponad rok temu
Who85 - cisza! (: Sandruś nie przejmuj się nim - dopuki masz coś nowego do powiedzenia, czy jakieś nowe pytania w archeologicznych tematach, doputy bez problemu pisz czy pytaj. Archeologia jest w takim wypadku jak najbardziej wskazana i pochwalana i traktowana jako przejaw bardzo porządnej postawy obywatelskiej. Sandruś zadaje sobie trud szukania i grzebania czy coś takiego było a nie bezmyślnie wciska guzik "Nowy temat".
Sandruś brawo!
W przypadkach banalnych - np ktoś chce sobie emotkę wstawić czy zacytować kogoś i dopisać "ale bajer!" czy w innych podobnych przypadkach - archeologia jest oczywiście potępiana.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Sandruś brawo!
Co??? nie za bardzo rozumiem czemu BRAWO?? cos mi tu wazelina zajechalo...
Napisano Ponad rok temu
Brawo za przeglądanie tematów nie tylko z pierwszej strony działu. Nic po za tym. W nawale nowych tematów, zakładanych przez nowych użytkowników - często bez przeglądniecia nawet pobieżnie działu w którym się pisze - które zalewają forum - Sandruś to perełka (:
Ot po prostu - moje odczucie - żadnej wazeliny.
Kończąc offtopa - u nas często robimy ćwiczenie podobne do tego które podał voyzzek. Uke stojąc pochyla się opierając dłonie na kolanach. Leżący Tori łapie go za kołnierz obiema rękami i mając wyprostowane całe ciało, podpierając się tylko na pietach, podnosi się i opuszcza. Takie odwrotne pompki.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
nie wiem, czy istnieje jakiś skuteczny sposób na wzmocnienie palców ...
perełka?jednak wierz mi,że dużo gorsze są kontuzje typu
ja bym został chyba zbanowany
kto to jest ta sandruś?
Napisano Ponad rok temu
No dobra... Dime i reszta - przez pryzmat Dime - macie rację. Odkopała temat w niewłaściwy sposób. Niemniej jednak kilka treściwych odpowiedzi padło po jej "interwencji".
Możecie mi za karę zrobić tomoe - nage (:
A kto to jest Sandruś? Nie mam pojęcia - może sama się przedstawi - w odpowiednim dziale oczywiście (:
Pozdrowionka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
turniej w Berlinie
- Ponad rok temu
-
Wstawac...
- Ponad rok temu
-
Beata Maksymow kończy karierę