nowy działek ;)
Napisano Ponad rok temu
Co wy na to, żeby gdzieś stworzyć pościk, w którym prezentowalibyśmy swoje prace związane z sw ?? Trochę komentarzu zawsze się przyda. Można by wtedy zobaczyć jak na ten kierunek patrzą inni. Jakich jeszcze technik rysunkowych można użyć by np. rysunek walki był realniejszy, żywszy. Takie spostrzeżenia i uwagi zawsze się przydają i rozwijają człowieka. Zastanówcie się, czy odważyliyście się na arenie budo.net.pl , prezentować swoje bazgrołki... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to spoko, odważyłbym się Ale nie jestem przekonany, czy ktokolwiek miałby ochotę toto oglądać ( Dla wyjaśnienia: ostatnio cokolwiek malowałem na lekcjach plastyki, w podstawówce )
Trochę później pisałem po murach i ścianach texty w stylu: "Mam w dópie ortografie" - ale to się chyba nie liczy...
Napisano Ponad rok temu
Budo-Multimedia. :-)Co wy na to, żeby gdzieś stworzyć pościk, w którym prezentowalibyśmy swoje prace związane z sw ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale do tego jeszcze sporo czasau minie...
Napisano Ponad rok temu
napewno- musza byc dynamiczne - czyli widoczny na twarzach , gniew(efektowny), spiecie miesni, grymas po przyjeciu ciosu...szczegoly skladajace sie na ogolny efekt stop klatki z czegos bardzo dynamicznego.
Latwiej rysowac napewno pojedyncze postacie kopiace cos w powietrze niz kulajacych sie gosci w szmatach (osobne wyzwanie zeby te faldy wszystkie naturalnie odwzorowac)...plus jeszcze nie wsyzscy umieja wklejac obrazki na forum :-)
Napisano Ponad rok temu
Pencil: nadal mam gdzieś twoją karykaturę Pontonika.
Hmm.. dzlaczego nie została ona nigdzie opublikowana, ku uciesze gawiedzi ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje, ze sie wam spodoba, postaram sie jakos znalezc chwilke czasu
Napisano Ponad rok temu
Burne Hogarth - Dynamic Anatomy - ksiazka sie zaczyna wypowiedzia
Todda McFarlane - tego od Spawna - ze sie nauczyl rysowac dzieki temu gosciowi. Przejrzalem to ostatnio i naprawde warte uwagi rzeczy - troche trickow i fajnych wskazowek no i ilustracje takie obrane ze skory - z ladnie wyeksponowanymi miesniami - przydatne.
Ogolnie sporo tego jest tutaj w amsterdamie - ta co wspomnialem kosztuje kolo 20 euro - zamowic przez net mozesz tez bezproblemowo.
Jest pare interesujacych pozycji na rynku - wystarczy sie rozejrzec - a noz trafi sie cos co pomoze przeskoczyc lata swietlne od etapu bazgrania na lekcjach i w czasie wykladow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ijjjaasne. Te wyeksponowane mięśnie, gra kolorów... ile chcesz za ten obrazek?nadmieniam ze to nie moje - na #mma byl inny pencil - ja jestem o niebo lepszy ! ;-P choc moze tak dobrze nie koloruje ;-)
Napisano Ponad rok temu
Te strupy/pryszcze wygladaja bardzo realistycznie zaiste.
Serio mowie - jak zaczalem bywac na mma to byl tam gosc ktory czasami zmienial nick na pencil i sie ze mna klocil ze to on jest oryginalny - znajomy pontonika to byl.
BTW - jak wejsc na mma jak nie jestem w polsce. cos mi sie kiesa - nie chce sie laczyc z zadnym ircnetu servem - moze mam restrictions?
Napisano Ponad rok temu
Oto wspominany rysunek
O żesz ty ....... buhahahahahahhaa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
MMA4u DC++ - ban ....
- Ponad rok temu
-
Poszukuje z Warszawy
- Ponad rok temu
-
Pawel Drozdziak w TVN24
- Ponad rok temu
-
Czy ma ktoś filmy karate z Warszawy??
- Ponad rok temu
-
Bruce Lee - Wiecznie Zywy
- Ponad rok temu
-
Mroczna Dzielnica w piątek!! :)
- Ponad rok temu
-
programik do obrobki dzwieku !
- Ponad rok temu
-
"that hurt big time" czyli katany po $44.95.
- Ponad rok temu
-
Polskie filmy a MA :(
- Ponad rok temu
-
SHIRA - Wampir Samuraj
- Ponad rok temu