Indywidualna intensywnosc treningu
Napisano Ponad rok temu
Pytanie brzmi jak wy dostosowujecie ciezkosc cwiczen. Czy np. pol cwiczycie na 80 a reszta na 100 czy staracie sie jechac na 100% od poczatku ? Ja szczerze sie przyznam ,ze jak cwiczylem na maksa to strasznie denerwolalo mnie jak jakis leszczyk w szatni wyskakiwal z textem pokroju "ale jestes cienki ja wytrzymalem bez problemu a ty wygladasz jak umarlak" cos w tym stylu to az mna telepalo bo jesli koles uwaza kogos za cienkiego ,dlatego ze ten po treningu na maxa wyglada jak trup a sam oskarzyciel sie obijal to chyba nastepnym razem za jaja powiesze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wybaczcie mój cynizm... chyba jestem skrzywdzony przez los
Napisano Ponad rok temu
Piękne założenia - po 5 latach twój organizm jest tak zużyty, że załujesz ze cwiczyłeś na 102% )
Nie no, w swojej powyższej wypowiedzi także trochę żartowałem. Wiadomo...wszystko w granicach zdrwego rozsądku trzeba robić. ;P
Napisano Ponad rok temu
nie,nie ty jeden :wink:Piękne założenia - po 5 latach twój organizm jest tak zużyty, że załujesz ze cwiczyłeś na 102% )
daje z siebie tyle ile moge.czasem mniej,czasem wiecej w zaleznosci od kondycji psycho-fizycznej ( choc psychika ma wieky wplyw na moje treningi.jak mam dola,to bardziej sie to odbija na treningu,niz jak jestem zmeczny fizycznie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamietam, ze jak zaczynalem cwiczyc to i do dzis czesto tak robie, staram sie znalezc wokol siebie osobe ktore wg. mnie pracuje najintensywniej ze wszystkich i staram sie z nia, swego rodzaju, rywalizowac. Jak komus brak samodyscypliny to nutka rywalizacji powinna znacznie pomoc. Tak z moro cwiczylismy kiedys i procentuje to do dzis. Ja juz nie moge to on stara sie mi udowodnic, ze ma jeszcze sile i stara sie zrobic jeszcze jedna pomke, to ja nie chce byc gorszy itd.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak tam po Pucharze? - opinie:)
- Ponad rok temu
-
Wariat czy chory psychicznie - kto chodzi na treningi
- Ponad rok temu
-
Nowa morda zawsze dobra
- Ponad rok temu