Mroczna Dzielnica w piątek!! :)
Napisano Ponad rok temu
Krótkie streszczenie:
Z magazynu policyjnego w Detroit ginie 50 kilogramów heroiny o rynkowej wartości 5 milionów dolarów. Dochodzenie w tej bulwersującej sprawie prowadzi Orin Boyd (Steven Seagal), policjant pracujący w najbardziej niebezpiecznej dzielnicy miasta. Wyznaje on zasadę, że by skutecznie bronić prawa, należy je czasem łamać. Detektyw szybko przekonuje się, że sam nie podoła trudnemu zadaniu i będzie potrzebował wsparcia. Niestety, nie nadejdzie ono ze strony stróżów prawa...
Napisano Ponad rok temu
jeden "+", z myśleniem wysilać się nie trzeba, więc odpocząć można przy filimie...
Napisano Ponad rok temu
ale kupa... oglądałem...
jeden "+", z myśleniem wysilać się nie trzeba, więc odpocząć można przy filimie...
a mnie się bardzo podobał film ( w ogóle uwielbiam filmy bartkowiaka)
no a pozatym grał tam DMX [/list]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A wracając do Mrocznej Dzielnicy- szkoda tej laski
Napisano Ponad rok temu
ps. Stefan się starzeje ,a to jak załatwił ostatniego bandziora przy samochodze 8O :? (to kopnięcie z podparciem na ręce) gorzej się tego nie dało zrobić , no i przeciwnicy czekają pare sekund ze strzelaniem do naszego bohatera (trzeba dać mu troche czasu )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ani fabuły ciekawej ani walk. A to kopnięcie z podpórką a'la martix to mnie rozbroiło...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o nawalanki zawsze lubilem filmy stefa za to,ze on nie latal w powietrzu itd.tylko robil rzeczy wygladajhace ciut realniej,niz jumpy van dammea.mimo,ze to tylko bajki,to i tak sie fajnie oglada
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
programik do obrobki dzwieku !
- Ponad rok temu
-
"that hurt big time" czyli katany po $44.95.
- Ponad rok temu
-
Polskie filmy a MA :(
- Ponad rok temu
-
SHIRA - Wampir Samuraj
- Ponad rok temu
-
Ong-Bak Muai Thai Warior
- Ponad rok temu
-
Gazeta.pl: Kung Fu w stylu pop...