Trenowanie tylko dla najlepszych
Napisano Ponad rok temu
moj dobry znajomy, z ktorym cwiczylem wlasnie odszedl z sekcji, bo znudzilo mu sie trenowanie.... Macie z tym jakies doswiadczenia ? Ludzie niektorzy mowia,ze zostaja tylko Ci, ktorzy znalezli w tym jakis cel (wiekszy niz zwalczanie meneli na ulicach heh). Ludzie nie rozumieja wogule ideii trenowania dla samego siebie....
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Witam,
moj dobry znajomy, z ktorym cwiczylem wlasnie odszedl z sekcji, bo znudzilo mu sie trenowanie.... Macie z tym jakies doswiadczenia ? Ludzie niektorzy mowia,ze zostaja tylko Ci, ktorzy znalezli w tym jakis cel (wiekszy niz zwalczanie meneli na ulicach heh). Ludzie nie rozumieja wogule ideii trenowania dla samego siebie....
Pozdro
Mam nadzieję, że poinformowałeś o tym niebywałym zdarzeniu gazety

Napisano Ponad rok temu
ja tez niestety tylko raz w tygodniu cwicze taijiquan :?
bo reszte czasu siedze przy kompie

a niedlugo chyba niebede trenowal bo kasy braknie

chcailbym sie urodzic w jakiejs wiosce zabitej dechami bez zadnych mediow zebym w spokoju trenowal np. w Chenjiagou

Napisano Ponad rok temu
Ludzie niektorzy mowia,ze zostaja tylko Ci, ktorzy znalezli w tym jakis cel (wiekszy niz zwalczanie meneli na ulicach heh)
Dobrze mowia ludzie

Tyle ze nie mozna tu mowic o "najlepszych", to zwykli ludzie ktorzy znalezli swoja pasje, cos co daje im sile na klopoty dnia codziennego.
... "znudzilo mu sie" ... dobre

To tez nie jest zle, moze sprawdzi sie w czyms innym zupelnie nie zwiazanym z walka. Tutaj sprobowal i okazalo sie ze to nie dla niego.
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że poinformowałeś o tym niebywałym zdarzeniu gazety
:wink:
Zostaly juz o tym poinformowane odpowiednie instytucje i oddzialy szybkiego reagowania

Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Gdzie w Warszawie.
- Ponad rok temu
-
Parter w Choy Lee Fut !!!
- Ponad rok temu
-
Samodzielna nauka Taijiquan
- Ponad rok temu
-
miaodao i inne
- Ponad rok temu
-
Polnocny Shaolin - WWW
- Ponad rok temu
-
Ving Tsun-formy!
- Ponad rok temu
-
Znani mistrzowie i instruktorzy kung-fu
- Ponad rok temu
-
gdzie w Warszawie trenować Wing Tsun w najlepszym przekazie?
- Ponad rok temu
-
Dobre szkoły
- Ponad rok temu
-
wachlarz i inne
- Ponad rok temu