...jak male dziecko z kolejki pod choinke.... ;]
Napisano Ponad rok temu
ciesze sie tak jak w temacie , powod pierwszy trening BJJ ktore okazalo sie zrzeszone w World Organization of All Style Karate Poland
treningi z elementami Bjj, karate, boks, thai-kick boxing. Jako poczatkujacy 1 trening sam na sam z instruktorem, w celu zapoznania sie z czym to sie je itp itd. rozgrzewka na worku i potem parter. Jestem zadowolony, chociaz mam piekne dwa balony na piesciach( piesci jak dwie pilki cale opuchniete i pozdzierane), pare siniakow i zadrapan i zdeczka obolale kolana ale i tak radocha ze ułiiiii. powiedzcie mi jedno gdzie w POLSCE mozna kupic dobre niedrobie kimono i rekawice, jako student mam niezbyt duze fundusze ale zawsze sie jakos uciula pare groszy.
z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
inaczej; jestem wzrostu 174 waze 84kg jakie kimono powinienem kupic rozmiar i gramatura
Napisano Ponad rok temu
jesli chodzi o sprzet a przynajmniej o rekawice - kupuj Mastersy i raczej nie oszczedzaj - bierz ze skory, naprawde warto doplacic bo te tanie nie dosc ze niewygodnie to sie rowala szybciutko
pzdr 8)
Brat Pit
PZ MMA & Vale Tudo Polska
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a trener jest dosc dobry z tego co slyszalem i mialem kontakt na 1 treningu tzn potrafil mi prekazac to co chcial, nie mialem problemu z dogadaniem sie co robie zle i co jak powinno byc zrobione. Szeze mowiac nie interesuje mnie kto gdzie jest zrzeszony tylko w jaki sposob czego mnie nauczy
Napisano Ponad rok temu
BJJ zrzeszone gdzie??? z tego co pamietam to tzw Swiatowa Organizacja Karate Wszechstylowego ktora dziala w Polsce zostala zalozona przez Smierciaka z Nowego Sacza dzialal z nim tez Nowaczuk z Siemiatycz nie wiem czy sie rozeszli juz czy nie ale to co robili to byl pic na wode fotomontarz, mam nadzieje ze nie trafiles do nich
Celem uściślenia: faktycznie na Polske All stylem zajmował się Śmierciak. I Nowaczuk- na Podlasiu. Ale od jakiegoś juzczasu(będzie z półtora roku) szefem na Polskę jest Nowaczuk, a Śmierciakowi- z tego co wiem- rozpadła sie sekcja. A Nowaczuk współpracuje z Krzyśkiem Gerke z Grudziada i stad pewnie to zrzeszenie w All Stle Karate. I pewnie u niego cwiczysz A skoro tak- to będziesz miał spoko treningi i duzo sie nauczysz(o ile bedziesz chciał )
Bo faktycznie- treningi ze Śmierciakiem czy Nowaczukiem wiele nowego nie wnoszą Ale jak się nie ma co się lubi... to trzeba samemu sie dokształcać
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dzieki pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jestem zadowolony, chociaz mam piekne dwa balony na piesciach( piesci jak dwie pilki cale opuchniete i pozdzierane), pare siniakow i zadrapan i zdeczka obolale kolana
Co wy, nie macie maty? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jestem z Kwidzyna(pochodze z Grudziadza) trener jest z okolic a trenuje w Grudziadzu, pewne trenuja razem
dzieki pozdrawiam
A moze wiesz jak siętwój trener nazywa? Albo chociaż jak wygląda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych