FTP z walkami bokserskimi, K1.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie dzieki za namiar
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wybaczcie lamerskie pytanie ale jaki uzytkownik/haslo, bo anonymous mi nie chce przyjac...
Napisano Ponad rok temu
Mi nic nie wyskakuje zeby wpisac haslo, poprostu wchodzi i od razu widac foldery.hm...
wybaczcie lamerskie pytanie ale jaki uzytkownik/haslo, bo anonymous mi nie chce przyjac...
Napisano Ponad rok temu
login boxinghm...
haslo ftp
Napisano Ponad rok temu
mozecie cos sciagac?
mi wyskakuje
550 Permission denied.
Transfer Failed!
Transfer queue completed
2 Files failed to transfer
Napisano Ponad rok temu
to jest serwer ratio 1:3 musisz wpierw uploadowac cos jak nazbierasz credyt to mozesz sciagac dopiero tez nie moge
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak sie ściąga z takiego czegos pliki ??? i jak cos tam dodac ze swoich plikow ??? [ ktos wczesniej mowil ze tak trzrba robic ] i jak niby sprawdza sie te kredyty ??
Z gory dzieki za wyjesnienia ( ps. jestem zielony w takich sprawach nigdy nie sciągalem z podobnych zeczy zawsze kazaa albo dc++ bylo moim domem ]
Napisano Ponad rok temu
we wiadomosciach wyslanych z serwera w prawym oknie u dołu ( we FlashFXP ) jest pokazana ilosc kredytow
co do uploadu sm1le pytal sie czy moze byc byle co ?? nie oni to sprawdzaja ( admini serwera )
aby wrzucic cos na serwer wystarczy z okienka do okienka przeciagnac dany plik proste :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wysokie kopnięcia
- Ponad rok temu
-
Mocna szczęka
- Ponad rok temu
-
uderzenie pięscią
- Ponad rok temu
-
Kickbox - Kraków - prośba
- Ponad rok temu
-
świadomie unikam wielu bokserskich technik...
- Ponad rok temu
-
waga
- Ponad rok temu
-
Muay thai w Lublinie na Nlkowskich?
- Ponad rok temu
-
Filmiki z boksem i nie tylko
- Ponad rok temu
-
Bokas na Gwardii w Warszawie