Micro Technology news
Napisano Ponad rok temu
A teraz pomodlmy sie wszyscy o dobra jakosc i cene ponizej 350 USD.
Napisano Ponad rok temu
Cały sie zaśliniłem
Modlił się będę ale i tak ...MÓJ CI ON !!!
Mniam,mniam..
Napisano Ponad rok temu
Dodałbym łuczek ostrza - lepiej nożyk by ciął.
Powiększył bym clipa - bardziej by pasował do takiej charakternej i solidnej całości.
Zmienił "kołeczek" do otwierania - nie prułby jedzenia podczas krojenia, bo takie duże blokują się w chlebusiu albo w kapuście.
Charakterek można zachować robiąc delikatne wcięcie w kształcie obecnego kołka (taka prawie dziura) z mniejszym kołkiem pośrodku.
No i ściąłbym ten "garb" na fałszywym ostrzu aby płybbuej schodziło w kierunku czubasa.
I zapłaciłbym pewnie +100% SRP za tą profanację i ... customa .
P.S. nie mówcie o moich pomysłach microcholikom, bo mnie znajdą i zbiją
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
No mnie tez nie zwalil na kolana, ale od szkicu do finalnego produktu daaaaleka droga. MT jaki szanujaca sie firma buduje prototypy i mocno je testuje a potem na tej podstawie wprowadza zmiany. Czesto dosc znaczace. Kiedys chyba w jakims topicu byla przedstawiona histora amphibiana, zmiany miedzy prototypem a finalna wersja z penoscia nie mozna nazwac tylko kosmetyka.
Misiakus, zgadzam sie z toba w pelni jesli chodzi o klips i kolek - jeden za watly drugi zbyt masywny. Szczegolnie ten kolas mnie meczy - faktycznie po co obnizac wartosc uzytkowa noza. Popatrzcie na inne MT (oprocz Ampha) maja kolas wysuniety poza ostrze - po rozlozeniu jest na tyle blisko rekojesci ze nie nie przeszkadza w cieciu chowa sie jakby miedzy rekojesc a koniec ostrza (koniec powierzchni pracujacej przy cieciu). To samo jest w Sebenzie.
Nie bardzo czuje ten typ otwierana ktory jest w Amphu i teraz pojawia sie tutaj. Wyglada intrygujaco ale czy "skracanie" ostrza to nie za wysoka cena?
Czy ktos ma pojecie na czym moze polegac jego double action? Lub spotkal sie juz z Bolster release with leaf spring? czy raczej to jest wlasnie to co ma nas powalic w nim na kolana
Pozdrawiam
F
Napisano Ponad rok temu
System dokłądnie taki jak choćby w LCC D/A czy Terzuola D/A - czyli dobry i sprawdzonyCzy ktos ma pojecie na czym moze polegac jego double action? Lub spotkal sie juz z Bolster release with leaf spring?
Napisano Ponad rok temu
MTX2 (scale release D/A)
CMTX5 (clip release D/A)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To po prostu miłość od pierwszego wejżenia. 8O
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś będzie miał więcej informacji na ten temat, to chętnie poczytam.
Kotwic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Backspacer - co to jest?
- Ponad rok temu
-
Czy tylko balisongi od benschmade sa dobre????
- Ponad rok temu
-
Kydex
- Ponad rok temu
-
Takiego Emersona (ale nie za taką cenę) to ja bym chciał...
- Ponad rok temu
-
Proszę o radę. Jaki folder?
- Ponad rok temu
-
Ksiazka o balisongu
- Ponad rok temu
-
Sebenza
- Ponad rok temu
-
Microtech LCC czy to klasa w klasie?