muszę o tym pomyślećNie wiem. Chcialem ale to jest ( byla ) mamla i nie dalo sie. Tez jestem ciekawy jak sie komus udalo. Nastepna wychacze sobie na treningu :?
Jak namowic dziewczyne na SW?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli to nie koleżanka, a luba, to może rzuć, że w sekcji jest dużo fajnych, gibkich lasek. Pójdzie Cię pilnować :wink:Jak namowic kolezanke, zeby zaczela trenowac? Macie jakies sposoby, doswiadczenia? Z gory dzieki za odpowiedz...
Napisano Ponad rok temu
Nie za bardzo widze sens namawiania kogokolwiek do SW wbrew
jego woli.
Jedna rozsądna
K.
Napisano Ponad rok temu
Z chłopem, to na BJJ. Garda, dosiad, 69, wejście za plecy, no sam sex. Jeden trening i chłop zwariuje.ja mam ten sam problem w drugą stronę, nie mogę namówić chłopa
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Rozwodowe, z treningow
Napisano Ponad rok temu
Jak namowic kolezanke, zeby zaczela trenowac? Macie jakies sposoby, doswiadczenia? Z gory dzieki za odpowiedz...
Ee... nie za bardzo rozumiem, chcesz ja poderwac to zaproś do kina na kolacje na dyskotekę czy gdzie tam jeszcze można zaprosic kobitę. A jak chcesz żeby trenowała to poprostu zaproś na trening, jak sie spodoba to zostanie, jak nie to nie zostanie (i tym lepiej)
Napisano Ponad rok temu
Super pomysl. 8ONawet w okularach.
Widze Niedziel że ci sieten pomysł nie podoba. Ale zapewniam- da się. Ja to ja, bo mam tylko -1(chociażteraz to już chyba więcej :roll: ) ale coś tam widzę bez okularków, ale mój brat przy -5 też sobie radzi Jak siechce to można
Napisano Ponad rok temu
Mam w sekcji lasek, ktorej po kazdym "strzale" w buzie wypadaja kontakty :wink: .
Przy duzej wadzie nie wiedizsz dobrze ciosow, ktore leca w ciebie.
Jesli chodzi o parter to wzrok nie jest chyba taki wazny.
Napisano Ponad rok temu
No tak, ale ... :-)
Mam w sekcji lasek, ktorej po kazdym "strzale" w buzie wypadaja kontakty :wink: .
Przy duzej wadzie nie wiedizsz dobrze ciosow, ktore leca w ciebie.
Jesli chodzi o parter to wzrok nie jest chyba taki wazny.
Przy sparingu w stójce też odległośćnie jest aż tak duża zeby nie widzieć ciosów. Jak ktośma okulary to, wbrew pozorom, całkiem ślepy nie jset I ci powiem jeszcze, że w stójce też sobie radze mimo krótkowzroczności
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy sparingu w stójce też odległośćnie jest aż tak duża zeby nie widzieć ciosów. Jak ktośma okulary to, wbrew pozorom, całkiem ślepy nie jset I ci powiem jeszcze, że w stójce też sobie radze mimo krótkowzroczności
Wada wzroku wiąże się nie tylko z ostrością widzenia, ale także z wyczuciem odległości. Krótkowidze mają z tym często kłopot bez korekty.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba lasce uświadomić jak zjawiskowym obiektem są meskie posladki w spodniach hakama
Chyba rzeczywiście macie jakies problemy ze wzrokiem. Przecież czegos takiego nie widac jak się włoży hakamę obojętnie czy są to męskie czy damskie pośladki, krój stroju nie pozwala
Napisano Ponad rok temu
Hakama "zaprojektowana" jest na męski tyłek mnogość pionowych fałdow i zaszewek a także ciemny kolor sprawia że sylwetka jest optyczne wydłużona i wyszczuplona, zwłaszcza w okolicach bioder, założona przez kobietę o prawidłowej budowie anantomicznej (odpowiednie proporcje między obwodem pasa i bioder), "rozkloszowuje" się dając efekt zwyczajnej marszczonej kiecki.
A Gambit jak tego nie widzi do okulisty :wink:
Napisano Ponad rok temu
Idzie sie przyzwyczaić Przynajmniej dla mnie to problemu nie stanowi(tzn. dużego problemu 8) )Wada wzroku wiąże się nie tylko z ostrością widzenia, ale także z wyczuciem odległości. Krótkowidze mają z tym często kłopot bez korekty.
Napisano Ponad rok temu
OBOJĘTNE ?!?! :
Hakama "zaprojektowana" jest na męski tyłek mnogość pionowych fałdow i zaszewek a także ciemny kolor sprawia że sylwetka jest optyczne wydłużona i wyszczuplona, zwłaszcza w okolicach bioder, założona przez kobietę o prawidłowej budowie anantomicznej (odpowiednie proporcje między obwodem pasa i bioder), "rozkloszowuje" się dając efekt zwyczajnej marszczonej kiecki.
A Gambit jak tego nie widzi do okulisty :wink:
Nie o sylwetce była mowa a o pośdakach, Twoja uwaga jest zupełnie nie w temacie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... sproboj tez ja przekonac ze dzieki SW obroni sie na ulicy przed napastnikiem i nie bezie musial bac sie wieczorem sama wracac do domu.
Powodzenia :-)
buahaha napewno sie nie zapisze! Przeciez kobieta ma byc kobieta i to facet powinien ja odprowadzac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
noze do treningu
- Ponad rok temu
-
I Ogolnopolski Festiwal Sztuk Walki Wroclaw 2004
- Ponad rok temu
-
Super akademia! :-)
- Ponad rok temu
-
Dopasowana SW
- Ponad rok temu
-
Pieniądze za wygraną turnieju
- Ponad rok temu
-
Wiazanie pasa
- Ponad rok temu
-
Wspólne źródła, czy ujednolicenie stylów BUDO?
- Ponad rok temu
-
Nierozsądny trening w górach
- Ponad rok temu
-
Rodzice a zawody (full contact)
- Ponad rok temu
-
prawno karne aspekty sztuk walki
- Ponad rok temu