Polacy wśród najlepszych zawodników świata
Napisano Ponad rok temu
walczyl mongolczyk, ardzo efektownie. podobno wczesniej cwiczyc kyokushin. na koniec pierwszej rundy zrobi ltakie dziwne kopniecie.. jakby salto do przodu ale zostawil noge - i - i - trafil! przeciwnik [jakis mlody holender, dobry wg komentatora] cala druga runde musial sie broni, bo po tym ciosie w glowe byl lekko oszolomiony.
co chwile pokazywali hoosta, ktory siedzial na widowni i wygladal na zywo zainteresowanego. po walce ow mongol [przegral na puntky, ale walka byla bardzo ladna] rozmawial z nim chwile.
Napisano Ponad rok temu
poz.
Napisano Ponad rok temu
Mariusz Ligżyński to o ile się nie mylę jeden z dwóch polaków startujących na ostatniej gali K-1 w Pruszkowie .Ten który dostał tak niemiłosierny nokaut od Białorusina Andrieja Zuravkowa.W każdym razie walczył najgorzej ze wszystkich i mimo mego szczerego respektu dla polskich fighterów to nie powinno się ich pchać na świat jako chłopców do bicia i "zapychaczy" walk.
Prawda jest taka, że chwilowo mamy w Polsce jednego, nawyżej dwóch zawodników, którzy mogą liczyć się na arenie międzynarodowej aczkolwiek fenomenami też nie są.LUDZIE mma w Polsce jest jeszcze zbyt młode żeby się pchać w świat!!A ci, którzy tak się zbulwersowali tym katalogiem też mają poniekąd rację bo dla mnie to żadna filozofia wypromować fightera jak się ma możliwość.Wierzę że w Polsce jest wielu dużo lepszych fighterów mma, którzy mogliby znależć się w tym katalogu z o wiele lepszymi statystykami.
Mimo wszystko wierzę mocno w polskich zawodników i mam nadzieję że jeszcze parę lat i będziemy oglądać Polaków w czołówce światowej.Cierpliwości......
Napisano Ponad rok temu
bo dla mnie to żadna filozofia wypromować fightera jak się ma możliwość.
:roll: :roll: :roll: :? 8O
Absolutnie się z Tobą zgodzę.
Napisano Ponad rok temu
Uprzejmie zatem informuję, jako właśnie osoba mająca taką możliwość, że bardzo chętnie wypromuję wszystkich fighterów, którzy będą w stanie (i będą chcieli) zaistnieć w branży zawodowych walk MMA. Macie rację - jest w chwili obecnej wielu lepszych i już doświadczonych zawodników, którzy mogą robić karierę na świecie - walczyć na oficjalnych galach, zdobywać punkty w rankingach, zarabiać na tym pieniądze. Jeżeli śledzicie naszą działalność w tym zakresie to wiecie, że promuję zawodników bez względu na ich przynależność stylową. Zasadę wciąż mamy niezmienną: każdy zawodnik, który nawiąże współpracę z Polską Federacją Mieszanych Sztuk Walki Bushido (jest to związek sportowy reprezentujący w Polsce japońskie federacje MMA) będzie miał zawsze szanse wypromowania za granicą. Wystarczy, że będzie dobrym fighterem.
Murdoc - mylisz się, MMA w Polsce jest już na takim poziomie, że stać nas na udział i sukcesy w bardzo prestiżowych imprezach. Jednego czy dwóch zawodników możnaby już nawet z powodzeniem promować w Japonii - co zresztą niebawem (kwestia paru miesięcy) będzie miało miejsce.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba isc do przodu, pracowac - tylko wtedy ten sport sie rozwinie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jednego czy dwóch zawodników możnaby już nawet z powodzeniem promować w Japonii - co zresztą niebawem (kwestia paru miesięcy) będzie miało miejsce.
Jestem całym sercem za tym przedsięwzięciem i z dumą będę oglądał naszych rodaków w Japonii......wygrywających.Rozerwę wtedy koszulkę na swojej piersi i powiem z dumą że to moi rodacy zamiast mówić "echhhh prawie mu się udało dotrwać do końca walki".
Życzę powodzenia.może kiedyś się jeszcze spotkamy.who knows...
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie że Polacy nnie sa w światowej czołówce ale rzeczywiście są wśród najlepszych.mogą z nimi walczyc uczyć sie od nich a przez to rozwijac. innej drogi nie ma .a to ze maja taki rekord na początku kariery to co z tego.
z pewnoscia im dluzej beda siedziec w temacie tym lepiej im bedzie szło a jak nie to sie wycofaja .samo to ze zaistneli to sukces bo sa w polsce pionierami
i jeszcze jedno zdankko do pana Radlińskiego,najpirw go zacytuje
jak komus nie zalezy co inni o nim myślą to bardzo zły znakmam jednak ten komfort, że zupełnie nie zależy mi na tym co o mnie myślisz
Napisano Ponad rok temu
a ty się przejmujesz opinia wszystkich na Twój temat? bo ja nie i uważam że dobrze robie...jak komus nie zalezy co inni o nim myślą to bardzo zły znak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Silva przed Pride Bushido 2 zapowiada...
- Ponad rok temu
-
Artykul o Vale Tudo w LOL
- Ponad rok temu
-
Leka - the lion killer
- Ponad rok temu
-
Soca w Japoni
- Ponad rok temu
-
Shidokan.pl i emers.shidokan.pl
- Ponad rok temu
-
Rezultaty SHOOTO Lithuania Krol Bushido III etap
- Ponad rok temu
-
Jakubek w turnieju Shooto "Krol Bushido"
- Ponad rok temu
-
Nowy artykuł o vale tudo
- Ponad rok temu
-
Resa dei conti 7 (kilka fotek G. Jakubka)
- Ponad rok temu
-
I eliminacje vale tudo w Wawie - 28 Luty
- Ponad rok temu