to brzmi bardziej swojskoi Łeng Czun
wing chun ,wing tsun,ving tsun -uporzadkujmy liste
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wing/Weng Ciun oraz Łeng/Łing Tszun
i poczekać na dalsze propozycje ...
Napisano Ponad rok temu
WIN CHOON
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie lubi supermarketów, ale wiekszość do nich chodzi. Tak długo jak będzie zapotrzebowanie, tak długo będzie istniała oferta. Tak jest ze wszystkim. Jeżeli coś przestaje być wystarczająco dochodowe to trzeba zmienić asortyment i tyle. Nie ma się czemu dziwić.Leszek Starybrat - naucza w Poznaniu Wing Chun'u, Shuai Chiao, Tai Chi oraz Sanda/San Shou.
rowniez slyszalem ze pan Leszek Starybrat naucza jeszcze paru innych stylow. Nie chce podawac w watpliwosc jego umiejetnosci bo nie znam pana ale nie uwazacie ze nie naucza "troche" wielu styli? :roll:
Supermarket to chyba coś z kasami i do zarabiania kasy ... Ja wiem, że facetowi nieźle się powodzi i ma sobie szkołę, bo ma kaprys ( przynajmniej tak było, kiedy byłem ostatnio w Poznaniu czyli jakieś dwa tygodnie temu ).
Napisano Ponad rok temu
z takich bardziej zabawnych widzialem wing tschun, facet wyglada na "Afroamerykanina", a ostatnio widzialem gdzies wing tzun zalozone zreszta przez Boztepe, znanego tutaj glownie z napadania na starszych panow na ich stazach (William Cheung) i pojedynkow z Gracie prowadzonych za pomoca poczty i adwokata.
zabawne wrazenie to robi.
nie chcę się czepiać, temat wałkowany 200 razy ALE William Cheung wtedy nie był staruszkiem (chyba że wszyscy powyżej 30 roku życia takimi się stają )
Gracia odmówili - chcieli pojedynku tylko w turnieju... nie mam zamiaru bronić jakos specjalnie Boztepe - ale prezentuje całkiem przyzwoity poziom
W Poznaniu jak narazie nie znalazlem lepszej sekcji niz Leszka Starybrata.
dowcipny się znalazł
Napisano Ponad rok temu
A gdzie ja napisalem, ze byl wtedy "staruszkiem"?nie chcę się czepiać, temat wałkowany 200 razy ALE William Cheung wtedy nie był staruszkiem (chyba że wszyscy powyżej 30 roku życia takimi się stają )
Napisalem "starszy pan" i to bylo dalej w "zabawnej" konwencji, tak, jak zaczalem.
WC mial wtedy 45 lat, albo i wiecej.
Poza tym skakanie na plecy 30 latkowi mialoby byc OK?
Bardzo mozliwe - ale z tego, co pamietam (nie chce mi sie teraz szukac, bo mnie to srednio interesuje), nie chcial z nimi walczyc, tylko zajal sie kampania w internecie i wysylaniem listow przez adwokata.Gracia odmówili - chcieli pojedynku tylko w turnieju... nie mam zamiaru bronić jakos specjalnie Boztepe - ale prezentuje całkiem przyzwoity poziom
Napisano Ponad rok temu
Suseł już dawno tam nie chodzi o czym chyba sam dobrze wiesz.
:roll:
Napisano Ponad rok temu
A gdzie ja napisalem, ze byl wtedy "staruszkiem"?nie chcę się czepiać, temat wałkowany 200 razy ALE William Cheung wtedy nie był staruszkiem (chyba że wszyscy powyżej 30 roku życia takimi się stają )
Napisalem "starszy pan" i to bylo dalej w "zabawnej" konwencji, tak, jak zaczalem.
WC mial wtedy 45 lat, albo i wiecej.
Poza tym skakanie na plecy 30 latkowi mialoby byc OK?Bardzo mozliwe - ale z tego, co pamietam (nie chce mi sie teraz szukac, bo mnie to srednio interesuje), nie chcial z nimi walczyc, tylko zajal sie kampania w internecie i wysylaniem listow przez adwokata.Gracia odmówili - chcieli pojedynku tylko w turnieju... nie mam zamiaru bronić jakos specjalnie Boztepe - ale prezentuje całkiem przyzwoity poziom
cóż, przecież szkoła Wing Tsun zawsze była najlepsza, a może wprost przeciwnie ... można się pogubić ...
Napisano Ponad rok temu
ja tam nie wiem, ale on się rzucił na niego frontalnie chodź uważam że to bardzo nie fair. natomiast dobrze jest też przeczytać list otwarty Williama (a moze to był artykuł) po przeczytaniu którego stwierdza się że obaj panowie "odwalili kiche" i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Ale kogo to tak naprawde obchodzi, dzieci co sie wtedy urodzily, wlasnie dostaja dowody osobiste...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Największe międzynarodowe stowarzyszenia Kung-Fu
- Ponad rok temu
-
Generowanie siły.
- Ponad rok temu
-
wymagania instruktorskie
- Ponad rok temu
-
Ving Tsun Kung Fu w Łodzi
- Ponad rok temu
-
nowe nei jia
- Ponad rok temu
-
Gdzie w W-wie sklep z ubiorem treningowym???
- Ponad rok temu
-
Yip Man - gadget
- Ponad rok temu
-
Sanda 2003 competition clip
- Ponad rok temu
-
Fight-Sexercises: Wing Tsun :
- Ponad rok temu
-
WorldPressPhoto 2003, Tomasz Gudzowaty, o klasztorze Shaolin