Przy jakim kawałku chcielibyście kiedyś wyjść do walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A z zupełnie innej beczki: The Stranglers - Golden Brown też by nie było źle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To w aikido wychodzi sie do walki? :roll:Aha, no i Sepultura - Ratamahatta. Bez tego ani rusz.
Napisano Ponad rok temu
To w aikido wychodzi sie do walki? :roll:Aha, no i Sepultura - Ratamahatta. Bez tego ani rusz.
hahahahahah
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że nie, i wszyscy dobrze o tym wiedzą.To w aikido wychodzi sie do walki? :roll:
Co nie przeszkadza w hipotetyzowaniu, zwłaszcza, że od października będę próbował tak judo, jak i karate, nie pomijając aikido.
Już, czy jeszcze coś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Będę!"Nie to juz wszystko, próbuj próbuj powodzenia.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozpoznaje ktos ten kawałek co leci przez pierwsze 50 sekund klipu? Zakochałem sie i nie moge nic znaleźć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rise Against - State of the Union, Life Less Frightening ale chyba ogolnie wiekszosc kozackich szybkich piosenek rise againsta.
The Gits - Second Hand
Ignite - Veteran
pare piosenek Mansona i Rammsteina
Rage Against The Machine - Wake Up (bardzo znane, chociazby dla tych ktorzy ogladali napisy Matrixa ;])
domyslam sie ze wiekszosc z was nie zna rise against i ignite'a, bo to kalifornijski punk, ale kapelki wymiataja
Napisano Ponad rok temu
Część "Dies irae" lub "Pro de fundis, maledictis" z Requiem Mozarta
pelen respekt stary, szacunek dla kogos kto w owych czasach slyszal requiem mozarta. ja sie troche znam na takiej muzyce (6 lat szkoly muzycznej) a requiem to wg mnie najwieksze dzielo z jakim moglem sie spotkac. czasy szkoly podstawowej dawno minely ale przysiaglbym ze nie ma tam czesci "pro de fundis ... " tytul tej czesci musial sie inaczej nazywac ale tekst jest mi znany. ale pewnosci nie mam, duzo czasu minelo jak ostatni raz koncertowalismy z requiem mozarta a co do Dies Irae , to no comment, az ciary przechodza na poczatku 8O
a z innej bajki co do muzyki elektronicznej ktorej specjalnie fanem nie jestem
to moby - extreme ways (nie zbyt dynamiczna ale kozacka)
prodigy - spitfire, firestarter, breath , smack my bitch up i kilka innych jeszcze tytulow
a jeszcze z innej bajki, wracajac do punka amerykanskiego to
Sum 41 - Hyper Insomnia, Over My head, No Reason, I'm Not The One, Open Your Eyes, 88
Wszystkie kawalki ktore podalem w tym i poprzednim poscie kurwa trzeba przesluchac , zachecam, jak ktos przeslucha kilka to nie pozaluje, czekam na komentarze jesli ktos odwazy sie sprawdzic je :twisted:
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
weź się lepiej gdzieś schowaj, albo spróbuj najpierw chociaż swoich sił dla kumających inaczejdomyslam sie ze wiekszosc z was nie zna rise against (...) bo to kalifornijski punkdomyslam sie ze wiekszosc z was nie zna rise against i ignite'a, bo to kalifornijski punk
Napisano Ponad rok temu
nie powiem wam jaki. sami się domyślcie.
Rise Against The Machine - kalifornijski punk
idę się powiesić. pobujajcie mną 8O
Napisano Ponad rok temu
-edit-
moje typy:
Dead skin mask - Slayer
Killing in the Name - Rage Against The Machine
Roots bloody roots - Sepultura
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-