Wejscie Smoka obsada
Napisano Ponad rok temu
Lee zmarl nie doczekawszy premiery, rezyser w 1997, Kien Shih (Han) gdyy zyl mialby prawie 100 lat kto wie moze zyje.
Ahna Capri (Tania) pewnei zyje gdzies w Budapeszczzie ( tam sie urodzila)
Angela Mao wycofala sie z filmow i zajela rodzin. ciekawostka.. Z EoD dostala cale 100$ . No coz jaki budzet takie stawki
Jim Kelly nic o niem nei wiadomo.
J.Saxon nadal kreci filmy, takie sobie.
Bob Wall - pewnie zyje z tantiem.
Bolo - ostatni film w 1997
J.Chan - ostatnio rozczarowal sie Hollywood , bo go nie bardzo kochaja.. pewnei wroci go HK.
Lalo Schfirn - muzyka- zyje i tworzy nadal
Raymond Chow - nadal produkuje..
Michale Allin najmniej o nim wiem scenarzysta..
Napisano Ponad rok temu
Ahna Capri (Tania) - to juz raczej nieco starsza Pani, mieszkala gdzies w Californi ale sluch po niej zaginal
Jim Kelly - po sukcesie 'WS' nakrecil jeszcze kilka filmow w Hong Kongu i w Stanach. Porzucil karate na rzecz tenisa i golfa. Ostatnio widzialem go we fragmentach komedii 'Undercover Brother' - polecam Kelly wystepuje tylko w malym epizodzie i tylko w czesci na DVD oczywiscie w scenie nawiazujacej do 'EtheD'.
Bob Wall - jezdzi po kraju i rozdaje autografy. zacheca do czlonkostwa w swojej organizacji World Black Belt. Jest praktycznie co tydzien w innym miejscu. Szkolil ostatnio stewardessy i pilotow linii lotniczych. Wydal tez nowy dokument na DVD o swoim zyciu i przygodzie w sztukach walki.
J.Chan - coraz czesciej zaglada do Europy. kreci filmy w Pradze, Londynie, Paryzu itp... Szuka nowych pomyslow, producentow i rynku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szczerze? nie wykombinowalbym... ale ja mlody jestem wiec mam prawo...ten pan po prawej to sam Bob Wall czyli O'harra z filmu 'Wejscie Smoka'. mialem okazje go poznac osobiscie dwa lata temu i od tej pory jestesmy ze soba w kontakcie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Miasto Boga Rio de Janeiro
- Ponad rok temu
-
córka Bruce Lee
- Ponad rok temu
-
Marc Dacascos
- Ponad rok temu