Cwiczyc czy nie z przeziebieniem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co ty Kurm myslisz, ze moderator to wlasciwie pol---bog ? :wink: Kazdy, qrna, ma swoje slabosci . Owszem,nawet moderator moze zachorowac
ależ szanowny Panie Moderatorze-Szczepanie, bynajmniej nie chodziło mio Twoje prawo do chorowania - choruj sobie na zdrowie. mnie jedynie podłamał temat smarków z nosa w aspekcie treningów, z którego to tematu płynący banał dosyć ostro kontrastował z generalnie bardzo fachowymi i konkretnymi wypowiedziami Pana.
jednakże jak się okazało i jak zostałem poinformowany "jestem głupi" a co za tym idzie nie znam się. widac w niektórych kręgach temat ten wywołał poruszenie i stał sie inspiracją do głębokich analiz i mądrych wypowiedzi.
no cóż - człowiek uczy się i uczy i uczy......
pozozostając zdziwionym
kurm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:roll:glupi jestes Kurm....
nie cwiczyc, jak grypa, ale mozna wypocic jak saku. To zalezy od treningu, jak morderczo wycienczajacy, to mozna wziac aspirynki, bluze , wypocic i pomoze. Jak spokojny, techniki i sie nie meczysz to nie, bo tylko pogorszysz sprawe. Ale jak grypa i bol miesni to na pewno nie isc tylko leczyc w domu.
hm, jak się źle czuję, boli mnie głowa itp. itd. i trening jest średnio morderczy (znaczy raczej spokojny) , to zdecydowanie mi pomaga, a jak jest nieco gorzej, ale do grypy nadal daleko, to myślę, że zdecydowanie inteligentniejsze jest wypocić się w domu we własnym łóżku a nie na ogólnodostępnej macie, żeby siać bakteriami na lewo i prawo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaak wieem, juz zaczynam bredzić , kładę się z powrotem do łóżka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
Sądzę że jeśli inni wtedy ćwiczą a są zdrowi to się za darmo hartują.
Oczywiście należy nie przesadzać.
Bądź prawdziwym marines
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogolnie to nic ciekawego! ale trzeba byc twardym a nie mietkim:)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czestochowa
- Ponad rok temu
-
Co wybrać??
- Ponad rok temu
-
niezły download