Cwiczyc czy nie z przeziebieniem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co ty Kurm myslisz, ze moderator to wlasciwie pol---bog ? :wink: Kazdy, qrna, ma swoje slabosci . Owszem,nawet moderator moze zachorowac
ależ szanowny Panie Moderatorze-Szczepanie, bynajmniej nie chodziło mio Twoje prawo do chorowania - choruj sobie na zdrowie. mnie jedynie podłamał temat smarków z nosa w aspekcie treningów, z którego to tematu płynący banał dosyć ostro kontrastował z generalnie bardzo fachowymi i konkretnymi wypowiedziami Pana.
jednakże jak się okazało i jak zostałem poinformowany "jestem głupi" a co za tym idzie nie znam się. widac w niektórych kręgach temat ten wywołał poruszenie i stał sie inspiracją do głębokich analiz i mądrych wypowiedzi.
no cóż - człowiek uczy się i uczy i uczy......
pozozostając zdziwionym
kurm
Napisano Ponad rok temu
 :twisted:
   :twisted:

Napisano Ponad rok temu
:roll:glupi jestes Kurm....
nie cwiczyc, jak grypa, ale mozna wypocic jak saku. To zalezy od treningu, jak morderczo wycienczajacy, to mozna wziac aspirynki, bluze , wypocic i pomoze. Jak spokojny, techniki i sie nie meczysz to nie, bo tylko pogorszysz sprawe. Ale jak grypa i bol miesni to na pewno nie isc tylko leczyc w domu.
hm, jak się źle czuję, boli mnie głowa itp. itd. i trening jest średnio morderczy (znaczy raczej spokojny)
 , to zdecydowanie mi pomaga, a jak jest nieco gorzej, ale do grypy nadal daleko, to myślę, że zdecydowanie inteligentniejsze jest wypocić się w domu we własnym łóżku a nie na ogólnodostępnej macie, żeby siać bakteriami na lewo i prawo...
  , to zdecydowanie mi pomaga, a jak jest nieco gorzej, ale do grypy nadal daleko, to myślę, że zdecydowanie inteligentniejsze jest wypocić się w domu we własnym łóżku a nie na ogólnodostępnej macie, żeby siać bakteriami na lewo i prawo...  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 jedyną chorą osobą, z jaką miałam do czynienia od miesięcy, był w zeszłym tygodniu
   jedyną chorą osobą, z jaką miałam do czynienia od miesięcy, był w zeszłym tygodniu  kolega na treningu! i właśnie już prawie tydzień wypluwam płuca w temp ponad 38 st C i ledwo ruszam jakimkolwiek mięśniem :bad-words:  (co ja robię przy kompie??    przestraszony ) :2gunfire:  i ciekawe dlaczego...   ja również chciałabym dziś pomachać jo, ale nie mogę. ludzie, zdawajcie sobie sprawę z tego, że nie każdy przeziębienie czy grypę znosi tak łagodnie i głupia bakteryjka albo zarazek, który wywoła u was mały katarek i lekki ból główki, innych uziemi na 2 tyg w łóżku!
  kolega na treningu! i właśnie już prawie tydzień wypluwam płuca w temp ponad 38 st C i ledwo ruszam jakimkolwiek mięśniem :bad-words:  (co ja robię przy kompie??    przestraszony ) :2gunfire:  i ciekawe dlaczego...   ja również chciałabym dziś pomachać jo, ale nie mogę. ludzie, zdawajcie sobie sprawę z tego, że nie każdy przeziębienie czy grypę znosi tak łagodnie i głupia bakteryjka albo zarazek, który wywoła u was mały katarek i lekki ból główki, innych uziemi na 2 tyg w łóżku! taaak wieem, juz zaczynam bredzić
 , kładę się z powrotem do łóżka
  , kładę się z powrotem do łóżka

Napisano Ponad rok temu
 .Pod koniec rozgrzewki, kiedy mielismy trening z partnerem nogi drzaly mi tak, ze stwierdzilem, iz lepiej bedzie zrezygnowac zanim zrobie krzywde jemu albo sobie. Ale wtedy naprawde ostro sie rozlozylem (przez nastepnych kilka dni goraczka nie schodzila ponizej 39C). Osobiscie takiej przygody nikomu nie polecam.
  .Pod koniec rozgrzewki, kiedy mielismy trening z partnerem nogi drzaly mi tak, ze stwierdzilem, iz lepiej bedzie zrezygnowac zanim zrobie krzywde jemu albo sobie. Ale wtedy naprawde ostro sie rozlozylem (przez nastepnych kilka dni goraczka nie schodzila ponizej 39C). Osobiscie takiej przygody nikomu nie polecam.

Napisano Ponad rok temu
 .
  .

Napisano Ponad rok temu
! pOzDrAwIaM !
Napisano Ponad rok temu
Sądzę że jeśli inni wtedy ćwiczą a są zdrowi to się za darmo hartują.
Oczywiście należy nie przesadzać.
Bądź prawdziwym marines

Napisano Ponad rok temu
 .  (chociaż i bez niego można)
 .  (chociaż i bez niego można)

Napisano Ponad rok temu
ogolnie to nic ciekawego! ale trzeba byc twardym a nie mietkim:)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 czestochowa czestochowa- Ponad rok temu 
- 
			 Co wybrać?? Co wybrać??- Ponad rok temu 
- 
			 niezły download niezły download- Ponad rok temu 
- 
			 Czy JESTEŚ uzależniony od sportu? Czy JESTEŚ uzależniony od sportu?- Ponad rok temu 
- 
			 dr andrzej bryl dr andrzej bryl- Ponad rok temu 
- 
			 Aikido w połączeniu z ..? Aikido w połączeniu z ..?- Ponad rok temu 
- 
			 KALI FARANG SAMOOBRONA KALI FARANG SAMOOBRONA- Ponad rok temu 
- 
			 Highlight z zawodów Full-Contact Highlight z zawodów Full-Contact- Ponad rok temu 
- 
			 Taniec przed walka ?? Taniec przed walka ??- Ponad rok temu 
- 
			 garda garda- Ponad rok temu