KOLEJNA KUPA DLA MURATA - TYM RAZEM ZA WWW.
Napisano Ponad rok temu
I to jest straszne.....
Napisano Ponad rok temu
pare miesiecy temu na TVN byl krótki reportaz o organizowanych w Polsce pierwszych zawodach Vale Tudo i zagadnijcie kto sie wypowiadal jako autorytet w dziedzinie MA ... tak tak zgadliście nasz ulubiony Rysio"Łopata" Murat
a tak na marginesie to z wstydem przyznaje ze przez pierwsze 10 minut przegladania jego strony myslałem ze to jest jakas parodia sfabrykowana na złość Rysiowi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Qpa jak nic, proponuje od razu qpa roku - tak zaocznie :)na 2004 AD
Napisano Ponad rok temu
Murat i Latkowski......
Ciekawe kto wygra, hehehe ?
Napisano Ponad rok temu
Murat jako bezsprzeczny lider w rankingu na ilosc otrzymanych zarowno nominacji jak i samych nagrod (czyt. kup) powinien zostac uhonorowany w sposob szczegolny :wink: .
Proponuje ustanowic Nagrode im. R. Murata :twisted: za wyjatkowe i szczegolnie bezsensowne pomysly, chore wstawki, glupie wpadki itp. zwiazane ze SW w skali rocznej. Kupy miesiaca bylyby jedynie klasyfikacja do tej rocznej i szczegolnie niechlubnej nagrody.
Co wy na to :wink:
W ten sposob watek Murata zostalby zamkniety mysle, ze raz na zawsze chociaz jak to Einstein powiedzial "Istnieja dwie rzeczy nieskonczone, wszechswiat i glupota ludzka, choc do tego pierwszego nie jestem pewien" - czyli o Muracie jeszcze nie raz uslyszymy.
Napisano Ponad rok temu
UWAGA!
Z powodu popularności i atrakcyjności systemu tsunami zdarzają się czasem sytuacje, że niektóre osoby (zwykle z zaburzeniami umysłowymi) bezpodstawnie podają się za przedstawicieli systemu tsunami, a nawet za instruktorów i mistrzów tsunami.
Oficjalnie zatem (w imieniu Honbu tsunami oraz założyciela tego systemu soke Ryszarda Murata 10 dan) podajemy do wiadomości wszystkim zainteresowanym, że osoba, która nie widnieje na powyższej liście, a podaje się za mistrza tsunami, jest kłamcą i oszukuje innych, ponieważ nie jest mistrzem tsunami i z systemem tsunami nie ma nic wspólnego.
Gdy zatem jakaś osoba podaje się za instruktora lub mistrza tsunami, a jej nazwisko nie widnieje w poniższym wykazie, należy skontaktować się z Honbu Dojo Tsunami (Centralnym Biurem Tsunami), które potwierdzi wiarygodność tej osoby lub jej zaprzeczy.
Napisano Ponad rok temu
Wyżej : Piotr Chodorek lekarz weterynarii) z 19-letnim synem Tomaszem w trakcie treningu kumite. Po ataku syna za pomocą silnego wbicia kara-oi-zuki ojciec obronił się zejściem z linii ataku i kontratakuje kopnięciem kolanem po okręgu (mawashi-hiza-geri).
Napisano Ponad rok temu
I tylko Murat wie, w co chciał trafić tym śmiertelnym uderzeniem kara-oi-zuki syn, bo na pewno nie w weterynarza.Wyżej : Piotr Chodorek lekarz weterynarii) z 19-letnim synem Tomaszem w trakcie treningu kumite. Po ataku syna za pomocą silnego wbicia kara-oi-zuki ojciec obronił się zejściem z linii ataku i kontratakuje kopnięciem kolanem po okręgu (mawashi-hiza-geri).
Napisano Ponad rok temu
Tak soę zastanawiam pod linkiem powyżej jest stary news z zapowiedzią ksiązki Podstawy Karate... Okładka jednak jest chyba inna niż ta która się ukazała. Czyżbe była zbyt monotonn. Być może wszystkie zdjęcia zostały w ten sposób zastąpione. W końcu teraz najlepiej sprzedaje się sensacja, brutalność i groźna mina. Oczywiście informacja, że ksiązka ukaże się również na rynku zagranicznym ???
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
sie ceni. Jakbym chcial 4 treningi w tyg to miesiecznie wychodziloby mi
270zl. Ale za takie miny to kto wie
Napisano Ponad rok temu
mr łopata
Napisano Ponad rok temu
nazywam sie henryk zając od 15 lat naprawiam pralki..
buahahhahha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie polecam - chyba że dla rozrywki :wink:
Napisano Ponad rok temu
na forum z s na początku :wink: widziałem fotki ryśka, a nawet kota, któty uczestniczy w treningach.
Ale pojeby ja pier..., że aż agresja się we mnie wzbudziła.
Murat niech ktos Cie zajebie na ulicy, najlepiej łopatą psycholu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiecie co jest najweselsze?
znalazłem kilku forumowiczów pośród autorów artykułów do "Czarnego pasa"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mistrzostwa Śwaita w Kykushinie na europosrcie
- Ponad rok temu
-
O Vale Tudo w rzeczpospolitej.
- Ponad rok temu
-
DC pomoc
- Ponad rok temu
-
Iron Kids
- Ponad rok temu
-
Kurosawa na pierwszym!
- Ponad rok temu
-
Historia o Rikim :)
- Ponad rok temu
-
TAEKWONDO - film obyczajowy (Kor.Płd./Pol)
- Ponad rok temu
-
Sztuka Kung-Fu - N. Geographic -12.XII
- Ponad rok temu
-
80 lat polskiego boksu-dokument 13.XII
- Ponad rok temu
-
Smok: historia Brucea Lee (niedziela 19.00 TV4)
- Ponad rok temu