Buck Strider Tactical Solution
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze wrazenie - ciezki kawal zelastwa. Na zdjeciu wyglada na niewielki noz - dlugosc ostrza 4.75 cala, rekojesc 5 cali. Ale jest to naprawde solidny kawal stali. Noz zrobiony w kolaboracji Strider - Buck, Hartowany przez P. Bos'a. Pierwsze 500 zrobione ze stali BG-42 zamiast ATS-34.
Czarno zielona pochwa taktyczna z cordury z wkladka z kydexu. Noz siedzi luzno i troche klekocze przy chodzeniu - trzeba zadzialac z suszarka. dodatkowa kieszonka na drobiazgi:) zamykana na clip.
Jeszcze zblizenie na ostrze. (Kurde mam takiego cyfrowego pstrykacza gdzie nie mozna nic ustawic - a nie chce mi sie juz robic tradycyjnych zdjec - stad problemy z glebia ostrosci )
Reasumujac - kawal solidnego zelastwa, taki wypasiony rotweiler, raczej nie do krojenia pomidorkow (ale da sie - probowalem), solidna rekojesc z G10, ta dziura w rekojesci troche wg mnie za duza, ale lepiej za duza niz za mala. tradycyjna pochwa w miare dobrze wykonana.
Pozdro,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
To nie zupelnie tak, nie mam az takiego tempa zakupow . Raczej zaczalem ostatnio od czasu do czasu pstrykac zdjecia nozy.
Pozdrowienia,
Swingline
Napisano Ponad rok temu
aaa
czyli to nie Twoje wszystkie??
KKamiLL
Napisano Ponad rok temu
Swingline
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-