Twoja ulubiona blokada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I w tym momencie na pierwszy plan wychodzi "lifetime warranty" benchmade oraz ich bezsprzecznie jedna z najlepszych obslug klienta wsrod producentow nozy.
Vince a co juz mosiales z niej (lifetime warranty) korzystac ? :twisted:
a jak tam z innymi firmami tez sprawdzales jak tam jest :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pytałem tylko co spowodowało, że kolega zminił swą opinię.
Tatoine
Napisano Ponad rok temu
Dla kontrastu, komus z tegoz samego forum zjechal sie kolek tzw tang pin w tachyonie... MT napisalo ze nowego nie przysle, wiec koles wyslal swoj noz do nich po czym czekal na niego 3 miesiace...
Napisano Ponad rok temu
ale tak czy siak Vince skoro to jest dla ciebie w BM taka super obsluga to w Spyderco jest tak samo
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MT napisalo ze nowego nie przysle, wiec koles wyslal swoj noz do nich po czym czekal na niego 3 miesiace...
ja mialem pecha z mini socom elite - pewnie na wiosne mi przysla....MT robi super noze ale jak sie jendak cos spieprzy albo (o zgrozo) spieprzone bedzie juz fabrycznie to naprawde mozna poczekac 3 miesiace......rwa. :twisted:
obsluga klienta w spyderco i BM to zdaje sie ze standard...ja bym wyroznil CHR (na podstawie ogolu innych opini)
Napisano Ponad rok temu
Wolę mieć nóż po zakupie którego mogę zgubić dowód zakupu i nie myśleć o tym czy mnie mile potraktują w razie reklamacji. Ja nie chcę reklamować, ani prosić o przysłanie jakiejś części. Jeżeli coś ma prawo się rypnąć to napewno rypnie wtedy gdy świadomość świetnej obsługi klienta będzie mi najmiej potrzebna. NIEZAWODNOŚĆ to jest to. Dlatego głosowałem za frame pomimo jej wad.
Napisano Ponad rok temu
1) Swiadczy o jakosci produktu (producent jest pewien ze to co stworzyl nie ma prawa ulec awarii).
2) Swiadczy o dbalosci o klienta. NIe jest to metoda "sprzedaj - zapomij" ( o kliencie) tylko profesjonalna obsluga przed- podczas- i po- sprzedazy.
Firm, ktore udzielaja takiej wiecznej gwarancji nie ma zbyt wiele.
Mysle ze swiadczy to lepiej o jakosci produktu niz jakiekolwiek inne, marketingowe dzialania.
Napisano Ponad rok temu
Z zabawniejszych rzeczy to na instrukcji do mojego Beckerka stało:
"jeśli uda Ci się złamać ostrze, wymienimy Twój nóz na nowy, pod warunkiem że opiszesz nam jak tego dokonałeś. I niech to będzie dobra historia"
Pozdrówka,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
kooniu
Napisano Ponad rok temu
To coś nazywa się compression lock i dostało mój głos, w wersji pierwszej - czyli tej w Guntingu ("z lewej na prawą stronę").
Rozwiązanie proste, bardzo solidne, niemożliwe do odblokowania przy różnych dziwnych pozycjach ręki na rękojeści (ktoś próbował chwytu pikal w lockback'ach spyderco 8O ?), a jednocześnie możliwe do odblokowania jedną ręką.
Tomek
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Strony o stali, obrobce, stopach itd itd ...
- Ponad rok temu
-
Własnie sie zarazilem Microholizmem
- Ponad rok temu
-
Triple Aught Design - post do ludzi z Trójmiasta - PILNE!!!
- Ponad rok temu
-
Emerson - ostrzenie
- Ponad rok temu
-
Gil Hibben Claw II
- Ponad rok temu
-
outdoor edge magna
- Ponad rok temu
-
Camillus Pilot Survival Knife - czyszczenie, konserwacja ...
- Ponad rok temu
-
MD ATAK
- Ponad rok temu
-
Rob Simonich nie zyje...
- Ponad rok temu
-
Spec War vs Microtech mini scom elite ma
- Ponad rok temu