Kobayashi a inne style
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście jeżeli ten temat już był to proszę o jakies odesłanie do archiwum i skasowanie tematu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pancer
Napisano Ponad rok temu
No jesli spytasz sie Pancera to ci zełga, że jest to debeściarstwo - i w cale mnie to nie zdziwi bo sam to wybrał Tak że punkt widzenia zalezy od punku siedzenia. Najlepiej pochodzić sobie na różne odmiany aikido i popatrzeć, co i jak bo jeden lubi pomidorową ( nie Szczepan ) a drugi woli grochówkę zaś o gustach sie nie dyskutuje - lub robi się to bez końca i sensu jak na forum 8) 8) 8)Spytaj się prowadzącego - on ci prawde powie :wink:
Pancer
Napisano Ponad rok temu
Buszując po różnych dziwnych stronach o Aikido byłem strasznie zdziwiony że istnieją chyba 3 rózne federacje zrzeszające rózne style Aikido. Sam uczę się Kokusai Aikido Kenshukai (Kobayashi Hirokazu Ha) i jestem ciekawy czym ten styl rózni się od innych.
Oczywiście jeżeli ten temat już był to proszę o jakies odesłanie do archiwum i skasowanie tematu
Tak mój drogi, a jeszcze bardziej powinno cię zdziwić, że samych organizacji związanych z tak zwanym Aikido Kobayashi, jest też co najmniej ze trzy i każda oczywiscie jedynie słuszna
Napisano Ponad rok temu
słuszna i jedyna droga należy do organizacji największej, na cześć której chciałbym wznieść toast :drinking:
Pancer (wykluczony z organizacji )
Napisano Ponad rok temu
Gwoli jasnosci i na straży prawdy - sam się kolega wykluczył :wink: 8) czyli jak piszą w biuletynach firmowych "zdecydował się kontynuować swoją kariere poza strukturami organizacji" 8)Jeżyk,
słuszna i jedyna droga należy do organizacji największej, na cześć której chciałbym wznieść toast :drinking:
Pancer (wykluczony z organizacji )
Napisano Ponad rok temu
Wykluczony z rady rejsu.Pancer (wykluczony z organizacji )
Napisano Ponad rok temu
A gdzie to napisali?
Podoba mi się...... :wink:
Pancer (poza strukturami)
Napisano Ponad rok temu
Piękne słowa pełne jadu, Skryb chojnie opłacanych przez Organizacje.
Pancer (poza strukturami)
Kurde, czyżbys wiedział cos o czym ja nie wiem:shocked!: 8O - i jesli masz rację to moje pobory za 15 lat leżą gdzieś pewnie zabunkrowane w szwajcarskim sejfie i musze się po nie zgłosić 8) 8) . Ale do kogo, czyzby do Redakcji
Hymm, ciekawa sprawa :wink:
Napisano Ponad rok temu
i taka mała opowiesc humorystyczna okolotemtyczna :
Czy wiesz ze Bill Gates buduje nowy basen?Zaganij za czyje pieniądze!
:wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Bill Gaets to mi wisi jak kilo kitu na agrafce ale jestem mocno zaciekawiony za co Redakcja stawia / remontuje Budojo - to pewnie owa czarna dziura w której znikneły moje pobory literackiego janaczara organizacji i Stowarzyszenia :? :wink: 8)Czy wiesz ze Bill Gates buduje nowy basen?Zaganij za czyje pieniądze!
:wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
pozatym uwazaj na tego prowokat.... ( powinienem uwazac z tym slowem), probuje mącic, mszczac sie za samowydalenie (fuj jakie paskudne slowo), pieniedzy nie bylo a jak byly to on tez je pewnie bral.
Napisano Ponad rok temu
pozatym uwazaj na tego prowokat.... ( powinienem uwazac z tym slowem), probuje mącic, mszczac sie za samowydalenie (fuj jakie paskudne slowo), pieniedzy nie bylo a jak byly to on tez je pewnie bral.
Słuchajcie no Combol,
Jak my z Kolegą Łabędziem trzęśliśmy aikidem w W-wie , to Ty jeszcze łapałeś równowage na nocniku (i to mam nadzieje, że z sukcesem :wink: ).
Nie widze powodu do zemsty, wręcz przeciwnie odbyłem kilka pielgrzymek do Częstochowy w podziękowaniu za pomoc w podjęciu decyzji . Przynajmniej omineły mnie roboty niewolnicze.
WOLNOŚĆ DLA WSZYSTKICH AIKIDOKÓW!!!!!!!
PRECZ z UCHI-DESHI!!!
Pancer (abolicjonista)
Napisano Ponad rok temu
:peace: :peace: :peace:Słuchajcie no Combol,
Jak my z Kolegą Łabędziem trzęśliśmy aikidem w W-wie , to Ty jeszcze łapałeś równowage na nocniku ..
ciach!!!
WOLNOŚĆ DLA WSZYSTKICH AIKIDOKÓW!!!!!!!
PRECZ z UCHI-DESHI!!!
Pancer (abolicjonista)
Pancer, od dzis stales sie moim idolem!!! Wlasnie spadlem pod biurko ze smiechu, a taki smutny dzien mialem do tej chwili.... :paker: :paker: :paker:
Napisano Ponad rok temu
Warszawka uuuupadnie!!!!!!!!!!! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Alez kolego (jesli mi wolno) pelen szacuneczek w najleprzym gatuneczku dla tywych lat .... treningu.
Historie twoja znam tylko z opowiesci, legend i klehd domowych.
I nie pisze swych postow ze zlosliwymi usmieszkami lecz mruzac oko :wink: wiec troch luzniej Panowie, bo lubie was chlopaki.
ps.
niema kogo posylac z preczem :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie lubi chodzic na smyczy i cwiczyc na kleczkach przed zywym pomnikiem....
Ale zeby sie od razu ustawiac bokiem i tracic kontakt wzrokowy z uke???
Pozdrawiam ze wszystkich sil. :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
a pancer podatny na hipnozy jest ...
Napisano Ponad rok temu
Ty niestety nie masz szans mnie zachipnotyzować, natomiast jakaś fajna hoża niewiasta zawsze może.....
Dlatego też podczas ćwiczenia staram się nie gapić ....w krzyżyk :wink: ...
jak to ostatnio mawiała Kasia Figura, bo mnie to w technice przeszkadza
Pancer (wstydliwy bo patrzący w bok)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido = Śmiech
- Ponad rok temu
-
Bokenem w glowe
- Ponad rok temu
-