Panienki a Sztuki Walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eh,ile to ja słyszałem opowieści jak powalająco na niewiasty działa hakama (ta czarna spódnica w Aikido) Nie miałem jeszcze okazji wypróbować, bo póki co nie jestem szczęśliwym właścicielem takowej
Koniecznie na nią zapracuj. Jako kobieta przyznaję, że facet w hakamie rwie oko - o ile oczywiści ogólnie jest "jak potrzeba" Coś w tym jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a viet vo dao to był pierwszy trudny wyraz ktorego sie nauczylem jak zaczynalem trenowac bedąc w 1 podstawówki.drugi trudny brzmial cytuje" penis zapyziały" tzn. nie pamietam ale ponoc tak powiedzialem do swojej nauczycielki bedąc w 1 podstawówki!!!! niezle co. a ja moze w 3 wiedzilem co znaczy penis:)) no to apropo tak tematu o dziewczynach:)
jestem za. są ostre, mocne i zacięte na treningach. dobrze sie cwiczy z dziewczynami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na mnie faceci w hakamach nie działają ale może coś ze mną nie tak
Aikido cenię bo nie daję mu rady
Viet Vo Dao brak mi tego ale najbliższa mi sekcja to dla nastolatów a ja mam trzy krzyżyki na karku
Napisano Ponad rok temu
Kolega wyżej ma chyba problem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
beznadziejnie sie cwiczy z dziewczynami. caly czas je trzeba nianczyc przez co samemu sie czas traci.
To działa w obie strony - ile razy zdażyło mi się niańczyć na treningu faceta. Nadal przychodzą ćwiczyć tacy co nie wiedzą która noga lewa albo prawa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
beznadziejnie sie cwiczy z dziewczynami. caly czas je trzeba nianczyc przez co samemu sie czas traci.
POwiedz to mojej siostrze :>. Ktora mnie na reke rozklada i 10 lat ciezary cwiczyla .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spoko spoko swiat morderców mały jest:) trzeba pogadac:))
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Combat 56
- Ponad rok temu
-
Staż yawar, Combat i td. u Grzegorza Krauze
- Ponad rok temu
-
najdluzsza teza swiata :)
- Ponad rok temu