Skocz do zawartości

Zdjęcie

Bron w Capoeira

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
45 odpowiedzi w tym temacie

budo_tomek.p
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Bron w Capoeira

.__. spajk ma już towarzystwo

co przez to rozumiesz ?

• 0

budo_fominha
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 331 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a co ty rozumiesz przez swoj post? bo ja szczerze mowiac nie rozumim ani po co zapostowales, ani co chciales przez to powiedziec?

a wychodzenie z capoeira na ulice jest jak najbardziej naturalnym i pozytywnym zjawiskiem
  • 0

budo_tomek.p
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mi chodzilo o sprawdzanie swoich umiejetnosci na innych osobach. Sam bylem swiadkiem jak adepci Capo lali niewinnego goscia tylko dla treningu i wlasnej przyjemnosci i wlasnie o to mi chodzilo. Co do normalnych ludzi ktorzy cwicza ten styl nie mam nic.
  • 0

budo_fominha
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 331 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

byles swiadkiem takiej akcji? podziel sie z nami. sadze ze forumowicze z przyjemnoscia dowiedza sie kto kala wlasne gniazdo. zwlaszcza ze jak dotad nie spotkalem sie z ludzmi cwiczacymi capoeire, ktorzy mieliby zajawki na trenowanie czegokolwiek na niewinnych ludziach. i nie slyszlalem o takim przypadku, oprocz jednego debila z piotrkowskiej, ktory katowal jakiegos cpuna i mowil ze to capoeira.
  • 0

budo_tomek.p
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pisalem o tym zdarzeniu w pokoju ULICA post pt:"Capoeira a uliczne gnojki" wiekszosc ludzi mnie jednak zbesztala ze robie problem z niczego i uogolniam. Jasne ze wiekszosc ludzi ktorzy trenuja Capo jest spokojnych i niewadzi nikomu. Problem w tym ze ja osobiscie znam jeszcze paru ludzi ktorzy maja podobne doswiadczenia z niektorymi adeptami CApo. Juz wie ze po tym jak to napisze wiekszosc na mnie znowu naskoczy ale coz panowie tak jak i w innych sztukach walki taki i w Capo zdazaja sie czarne owce. Zadna sztuka walki nie jest od tego wolna.
  • 0

budo_genosha
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 565 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To czemu nie zalozyles 'Pankration i uliczne gnojki', 'Karate i uliczne gnojki', 'Boks i uliczne gnojki', a uczepiles sie wlasnie capoeiry? Troche nielogiczne i niekonsekwentne. 'Troche'. Zeby nie nazwac tego upierdliwym truciem dupy.
  • 0

budo_tomek.p
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jezeli ktos mnie pyta to odpowiadam. Dlatego nie zalozylem tematu np: "Karate a uliczne gnojki" bo z adeptami tej czy innej sztuki walki nie mialem do tej pory zadnych zlych doswiadczen. Wcale nie twierdze ze wszyscy Capoerzysci sa zli moja uwaga tyczyla sie tylko tych kilku adeptow Capo.
  • 0

budo_mroova
  • Użytkownik
  • Pip
  • 38 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

.__. spajk ma już towarzystwo

dobre :)

tomek&&&, wchodzisz zupelnie zielony do tego dzialu i przypieprzasz sie do kazdego tematu. Wyluzuj troche i zastanow sie 5 minut... nie lepiej 2 godziny zanim cos napiszesz!
  • 0

budo_tora
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 833 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie wiem czy zauwazyliscie ale nasz kolega spajk zostal zablokowany!!!!!
Widac FWFOS odniosl zwycięstwo!!! :D
Ale OT
  • 0

budo_$ero$lav
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 545 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie wiem czy zauwazyliscie ale nasz kolega spajk zostal zablokowany!!!!!
Widac FWFOS odniosl zwycięstwo!!! :D
Ale OT

:)
Ja jestem jak najbardziej za tym by jak najwięcej ludzi się tu kręciło na forum, nawet takich co o capo słyszeli wczoraj pierwszy raz, ale dopóki masowo nie wypisują bzdur na forum, nie znając się na tym ani trochę :P
Plus dla Uirapuru, że zareagował i ukrucił ten burdel co tu spajk uskuteczniał 8) tomet&&& (spajk drugie wcielenie ;) ?) trochę też :P
  • 0

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

AVE !!!!!!! Oi! Oi! Oi! United Wins :D hieh udało sie teraz zwycięstwo można uczcić szklaneczką bezsiarkowego winia :] a co do tomka&&& to jest po prostu folklor zawsze przydaje się ktoś żeby rozruszać to nudne forum o capo ;) troche polewki jeszcze nikomu nie zaszkodziło
  • 0

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a propo (sorx że pisze drugi topic ale zapomniałem tego napisać w 1 :X) zapraszam do dyskusji na temat Underworld i do kin na ten sam filmik :)
  • 0

budo_german
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Niech sie wam nie wydaje ze spajk nie wroci on na pewno wroci kto wie kiedy i pod jaka postacia ale wroci. Prawdziwy wojownik zawsze wraca i zalatwia sprawy do konca. Pozdrowienia dla spajka. Bedziemy czekac
  • 0

budo_goliatus_
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 491 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

co racja to racja,
prawdziwy wojownik zawsze zalatwia sie do konca 8)
  • 0

budo_$ero$lav
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 545 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Co do topicu to radzę raz na zawsze rozprawić sie ze spajkiem alias tomek&&& alias GERMAN używając najskuteczniejczej BRONI : bana IP (jeśli na tym forum jest coś takiego). Przecież ten koleś pisze takie bzdury tu jak Piotruś z 2 klasy podstawówki, nic nie wie a się mądrzy wszędzie i produkuje tych postów jak mini fabryczka :P .
  • 0

budo_krymzon
  • Użytkownik
  • Pip
  • 23 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jeśli się łączy przez tepsę, czy inne cóś z dynamicznym przyznawaniem numeru IP, to na nic sie to nie zda :?

Musimy być czujni! Oni są wśród nas :evil:
  • 0

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

jak już pisałem to jest folklor tego forum :] powiew świerzości z szerokiego świata pomyślcie jakby wyglądało forum bez takiego spajka,tomka&&&,germana,puenta;) oaza spokoju (czyt. totalna nuda :P ) zero polewki zero ludzi zadających głupie pytania :)
  • 0

budo_german
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

masz racje puent bylo by nudno.

Co do topicu to radzę raz na zawsze rozprawić sie ze spajkiem alias tomek&&& alias GERMAN używając najskuteczniejczej BRONI : bana IP (jeśli na tym forum jest coś takiego). Przecież ten koleś pisze takie bzdury tu jak Piotruś z 2 klasy podstawówki, nic nie wie a się mądrzy wszędzie i produkuje tych postów jak mini fabryczka

Odpowiem tak a skad tym masz takie wiadomosci ze to ja jestem spajk ? Rownie dobrze ja moge powiedziec ze to ty jestes np. Edward. Moze kazalbys mnie za moje "bzdury" spalic na stosie. Na forum kazdy moze pisac swoje zdanie i czy ci sie to podoba czy nie tak jest bylo i bedzie.Bana moze nalezalo by dac tobie za cwaniactwo. Zastanow sie czlowieku jesli masz cos do mnie to owszem podyskutowac mozna ale ty nie masz wylacznosci na wszelkie racje a sam zachowujesz sie nie jak piotrus z 2 klasy tylko jak Jarus z 1 klasy szkoly specjalnej dla dzieci z zespolem Downa.

• 0

budo_german
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 60 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dla wszystkich zainteresowanych nie lacze sie przez Tepse i nie finansuje polskiej telekomunikacji obojetne czy prywatnej czy panstwowej.
  • 0

budo_jakub
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2280 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a dlaczego obrazasz dzieci z zespolem downa ? co ci zrobily ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024