Underworld
Napisano Ponad rok temu
-Ilu śmiertelników w Nowym Yorku jest potrzebnych do wykręcenia żarówki
-Wszystkich pięciu
to tyle jeżeli chodzi o wszystkie twory White Wolfa
Napisano Ponad rok temu
ja spalem jak zabity!
a tak naprawde chyba trzeba byc hardvore fanem vampirow ze na tym filmie wytrzymac
bylem niesamowicie zawiedziony tym filmem(szczegolnie po reklamach)
zmarnowano taki potencjal
jednym slowem jest to film marny ktorego nie warto ogladac(chyba ze za darmo jak juz totalnie nie masz nic innego do roboty)
Napisano Ponad rok temu
A z produktami white wolf'a ma to tyle wspólnego, że są łowcy, wampiry i wilkołaki... Jednym słowem DNO... Tylko kilka scen było fajnych...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ogólnie wampiry są spoko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- Od kiedy wilkołaki chodzą po ścianach ? :?
- Z moich wiadomości wynika, że wilki pokryte są sierścią... A skoro wilkołak to taki "ludzki WILK" to chyba też powinien mieć sierść a nie być "śliski" (przynajmniej tak to wyglądało w filmie...) - kiepsko zrobione wilkołaki... Wielki grzech :-)
- Pomysł z połączeniem dwóch gatunków jest wręcz beznadziejny ! To tak jakby ktoś chciał skrzyżować elfią pannę z krasnoludzkim wojownikiem... To jest NIEKWYKONALNE... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Moim skromnym zdaniem film całkiem dobry... Jestem wielkim fanem wszelakiego wilkołaczego shitu i wiem co mówię :wink: Ale byłoby lepiej gdyby nie kilka szczegółów:
- Od kiedy wilkołaki chodzą po ścianach ? :?
- Z moich wiadomości wynika, że wilki pokryte są sierścią... A skoro wilkołak to taki "ludzki WILK" to chyba też powinien mieć sierść a nie być "śliski" (przynajmniej tak to wyglądało w filmie...) - kiepsko zrobione wilkołaki... Wielki grzech :-)
- Pomysł z połączeniem dwóch gatunków jest wręcz beznadziejny ! To tak jakby ktoś chciał skrzyżować elfią pannę z krasnoludzkim wojownikiem... To jest NIEKWYKONALNE... :twisted:
Faktycznie fabuła nieco kuleje ale to da się oglądać i nawet może się podobać. Czadowo zrobiona transformacja w Crinos'a, choć "forma bojowa" nieco za mała jak na mój gust. Łażenie po ścianach pozostawiam bez komentarza A "Pomysł z połączeniem dwóch gatunków" nie jest autorstwa scenarzystów a jeno White Wolfa.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
W ocenie od 1 do 10 film ocaniem na 4.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"KLATKA"
- Ponad rok temu
-
Zatoichi