Skocz do zawartości

Zdjęcie

Underworld

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

budo_puent
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1157 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Underworld
hieh... co do ogólnie świata mroku w kuluarach między doświadczonymi graczami krąży taki żart :) :
-Ilu śmiertelników w Nowym Yorku jest potrzebnych do wykręcenia żarówki
-Wszystkich pięciu ;)
to tyle jeżeli chodzi o wszystkie twory White Wolfa :)
  • 0

budo_kane
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 752 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

"Underworld".....to byly dla mnie 2h lekkiej drzemki :wink:
  • 0

budo_chrystianek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 668 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

lekkiej?!?!
ja spalem jak zabity!
a tak naprawde chyba trzeba byc hardvore fanem vampirow ze na tym filmie wytrzymac
bylem niesamowicie zawiedziony tym filmem(szczegolnie po reklamach)
zmarnowano taki potencjal
jednym slowem jest to film marny ktorego nie warto ogladac(chyba ze za darmo jak juz totalnie nie masz nic innego do roboty)
  • 0

budo__zar_
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 290 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A moim zdaniem ten film to tragedia... Fabuła się nie trzyma kupy... Skąd w Ameryce inkwizycja??? Jak pamiętam to tam dawno temu żyli indianie :)
A z produktami white wolf'a ma to tyle wspólnego, że są łowcy, wampiry i wilkołaki... Jednym słowem DNO... Tylko kilka scen było fajnych...
  • 0

budo_rabi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 597 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Hmmm. Ja lubie tematy wampirowe a przedewszystkim wilkolakowe wiec film wciagnalem nosem. Ale szczerze powiedziawszy to ten koles mutant... nie mogli wymyslec czegos straszniejszego zebym sie zesral w gacie albo cos? :) I w sumie aktoreczka nietandetna byla :) Pozdrowionka
  • 0

budo_jusi
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1499 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Całkiem przyjemny film. Oczywiście dałoby się go lepiej zrobić ale nie był taki zły.
Ogólnie wampiry są spoko ;)
  • 0

budo_historyk
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 74 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

przepraszam bardzo jaka inkwizycja o czym my mówimy co jest grane? :)
  • 0

budo_przybysh
  • Użytkownik
  • 7 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Moim skromnym zdaniem film całkiem dobry... Jestem wielkim fanem wszelakiego wilkołaczego shitu i wiem co mówię :wink: Ale byłoby lepiej gdyby nie kilka szczegółów:

- Od kiedy wilkołaki chodzą po ścianach ? :?
- Z moich wiadomości wynika, że wilki pokryte są sierścią... A skoro wilkołak to taki "ludzki WILK" to chyba też powinien mieć sierść a nie być "śliski" (przynajmniej tak to wyglądało w filmie...) - kiepsko zrobione wilkołaki... Wielki grzech :-)
- Pomysł z połączeniem dwóch gatunków jest wręcz beznadziejny ! To tak jakby ktoś chciał skrzyżować elfią pannę z krasnoludzkim wojownikiem... To jest NIEKWYKONALNE... :twisted:
  • 0

budo_gorg
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 81 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Iaido

Napisano Ponad rok temu

Moim skromnym zdaniem film całkiem dobry... Jestem wielkim fanem wszelakiego wilkołaczego shitu i wiem co mówię :wink: Ale byłoby lepiej gdyby nie kilka szczegółów:

- Od kiedy wilkołaki chodzą po ścianach ? :?
- Z moich wiadomości wynika, że wilki pokryte są sierścią... A skoro wilkołak to taki "ludzki WILK" to chyba też powinien mieć sierść a nie być "śliski" (przynajmniej tak to wyglądało w filmie...) - kiepsko zrobione wilkołaki... Wielki grzech :-)
- Pomysł z połączeniem dwóch gatunków jest wręcz beznadziejny ! To tak jakby ktoś chciał skrzyżować elfią pannę z krasnoludzkim wojownikiem... To jest NIEKWYKONALNE... :twisted:

Faktycznie fabuła nieco kuleje :D ale to da się oglądać i nawet może się podobać. Czadowo zrobiona transformacja w Crinos'a, choć "forma bojowa" nieco za mała jak na mój gust. Łażenie po ścianach pozostawiam bez komentarza ;) A "Pomysł z połączeniem dwóch gatunków" nie jest autorstwa scenarzystów a jeno White Wolfa.
  • 0

budo_abanico
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 321 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Puent widze ze wyroslismy na tej samej diecie... zapolujemy w Warszawie?

Pozdrawiam
  • 0

budo_tora
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 833 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jak dla mnie to nic specjalnego ten film, tak jak w kazdym pare ciekawych akcji, nic nowego nie wniosl do gatunku.
W ocenie od 1 do 10 film ocaniem na 4.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025