"Anaboliki przyjmowane są w postaci tabletek, kapsułek, koktajli lub zastrzyków dożylnych".No panowie jezeli bedziemy robic sobie zastrzyki z koksu d o z y l n i e to ja sie kurwa nie bede dziwił ze ktos jebnie na plecy.A raczej zdziwie sie jak ktos nie jebnie :> O koktajlach z koksu tez nie słyszałem natomiast przypomnialo mi sie jedno.Kiedys czytalem artykul o koksach i pamietam ze jakas lekarka (tylko tyle pamietam, ze o koksach pisała kobieta) mowila wlasnie o koktajlach czyli odzywkach dla sportówców mylac koks z odzywkami ze sklepu
 I mysle ze wieksza czesc tego arta jest zerżnięta z tego artukulu właśnie
  I mysle ze wieksza czesc tego arta jest zerżnięta z tego artukulu właśnie   
  Dalej... Niech mi ktos wyjasni (bo moze czegos nie wiem
 ).Wedlug artykulu  sterydy dzieli sie na syntetyczne (anaboliczne) i naturalne (androgenne)."Sterydy androgenne m.in. powoduja znaczny przyrost mięsni.Sterydy anaboliczne z kolei, sztucznie zsyntetyzowane na wzór hormnonów naturalnych, powodują tylko wzrost masy ciała.W praktyce jednak, wpływaja na organizm także w nieprzeiwdziany sposob".I tu moje pytanie.Czy dla was sterydy dziela sie na anaboliczne i androgenne?Bo ja wiem ze strydy są anaboliczno-androgenne.2 w 1.Tutaj rzekomo androgenne nie maja chyba skutków ubocznych.Jedne steyrydy sa bardziej lub mnie androgenne ale zawsze dzialaja anabolicznie (rowniez w mniejszym lub wiekszym stopniu).Przy swojej anabolicznosci sa androgenne z tego prostego powodu ze blokują wydzielanie własnego testosteronu.I powoduje to k a ż d y steryd.
 ).Wedlug artykulu  sterydy dzieli sie na syntetyczne (anaboliczne) i naturalne (androgenne)."Sterydy androgenne m.in. powoduja znaczny przyrost mięsni.Sterydy anaboliczne z kolei, sztucznie zsyntetyzowane na wzór hormnonów naturalnych, powodują tylko wzrost masy ciała.W praktyce jednak, wpływaja na organizm także w nieprzeiwdziany sposob".I tu moje pytanie.Czy dla was sterydy dziela sie na anaboliczne i androgenne?Bo ja wiem ze strydy są anaboliczno-androgenne.2 w 1.Tutaj rzekomo androgenne nie maja chyba skutków ubocznych.Jedne steyrydy sa bardziej lub mnie androgenne ale zawsze dzialaja anabolicznie (rowniez w mniejszym lub wiekszym stopniu).Przy swojej anabolicznosci sa androgenne z tego prostego powodu ze blokują wydzielanie własnego testosteronu.I powoduje to k a ż d y steryd.Dobra moze sie troche za bardzo rozpisałem ale i tak sie nic w tym dziale nie dzieje

Mimo mojej wrodzonej skromnosci stwierdzam, że za pomocą dostepnych w sieci informacji skleiłbym lepszy artykuł
 Oczywiscie wieksza czesc jest napisana wporządku oprócz tych klilku bzdur.
  Oczywiscie wieksza czesc jest napisana wporządku oprócz tych klilku bzdur.I nie krzyczcie na mnie za bardzo

8O
   8O   

FaceBook
 FaceBook